reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
emilek86 Na to chyba wygląda :happy: Narazie czekam, może coś się zacznie a może macica zaczełą intensywnie ćwiczyć sobie. Nie wiem, nie wiem czego się spodziewać, to moja pierwsza ciąża. Moja koleżanka też tak miała i okazało się, że szyjka już się rozwierała:baffled:
Ładny brzusio, teraz to dopiero zacznie rosnąć, bo dzieci trochę przyspieszają ze wzrostem, smarujcie sobie brzuchy bo później skóra swędzi z tego rozciągania, mnie teraz strasznie swędzi, koło pępka, chodzę i się śrupię :crazy:

Smaruję od czwartego miesiąca dwa razy dziennie;-) rano balsam przeciw rozstępom AA a na noc oliwka bambino :-)
Jak mają się zrobić rozstępy, to i tak pewnie się zrobią:baffled:
Trzymam kciuki żeby wszystko powolutku postępowało :happy:

Jak maja byc rozstępy to będą ja soe smaruje od samego poxzatku chyba 11 tygodnia mustela z apteki ktora kosztowala ok 120 zl i niestety pieewsze rozstepy wokół pępka sa.
Emilek - teraz dopiero brzuch zacznie Ci bardzo szybko rosnac bo i dzieci szybko przybieraja.
Katherine- trzymaj sie jeszcze, oby Ci sie udalo skończyć 36 tydzień i dawaj koniecznie znac jak sie czujesz.

Karherine - jak nie boli to mogą to być te skorcze Braxtona-kogoś tam :) czyli te przepowiadajace. Ale lepiej oczywiscie sprawdzic jak beda regularne bo nie wiadomo ile czasu Ci jeszcze zostalo.
Ale mamy wysyp zdjec brzuszkow, jeden fajniejszy od drugiego. Wczoraj jak bylam u mamy w szpitalu to jakas kobitka spytala czy bede miala blizniaki. Dla mnie normalnie szok, ze ktos po brzuchu to poznal:eek:
Anielka - przypadek o ktory pytasz jest chyba rzadziej spotykany ale na pewno ktoras z dziewczyn z forum ma tez taka ciaze
Wszystkim zycze dobrego tygodnia a tym co maja badania i wizyty (a jest Was wiele) - samych dobrych wiesci :-)
Ah jeszcze o rozstepach - mi pojawily sie ponizej pepka jakies dwa tygodnie temu. Szkoda, bo juz myslalam ze i przy tej ciazy mi sie upiecze

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
No rzeczywiście brzuszków nam przybywa! Jak się zmobilizuję to może i ja swój umieszczę. Ale jak widzę wszystkie ładne i okrąglutkie.
Katherine- to ostatnia prosta przed Tobą! Suuuper, ja już tak się doczekać nie mogę na ten koniec. Żeby Maluszki zobaczyć i żeby wszystko ok było. Może jak wybije 30 tydzień a przebrnę przez ten szpital po drodze to wyluzuję w końcu bo będą wtedy już dość bezpieczni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry