Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szyjka skróciła się do 2 cm:--(
Witam się,
mam pytanko czy któraś z Was ma ciążę jednokosmówkową, jednoowodniową??
No mila ty też niezły brzusio posiadasz. Większy niż ja tak mi się wydaje. Ja mam w pasie 117cm.
Dzisiaj w nocy cały czas mi twardniał brzuch, ale nie bolał i nadal czuje jak się napina i tak dosyć regularnie. Chyba nawet nie będą musieli mi wywoływać poród, coś czuje że to będzie wcześniej trochę niż 38 tydzień.Trochę się boję mimo, że jest super opieka.
Witam wszystkie dziewczynydawno mnie tu nie było .... U nas zaczął się 31tydzien i 5 dzień chociaż od 30 tygodnia zaczęły sie robić problemy po wizycie u położnej okazało sie że mam trochę białka w moczu i podwyższone ciśnienie wiec zostałam na tydzień w szpitalu ,na szczęście moje wykluczyli zatrucie ciążowe ale za to zauważyli że szyjka sie skróciła z 3 cm na 1,5 ale po tygodniowym leżeniu dobiła do 2 cm w szpitalu dostałam sterydy na rozwój płucek i mam nakaz leżenia odliczam każdy dzień żeby szkraby zostały w brzuszku u mamusi
![]()
Cześć dziewczyny. Ja po wizycie. Niestety dostałam skierowanie do szpitala. Szyjka skróciła się do 2 cm:--(
Moze dzieci sie ulozyly jakos brzuch mi urosl przez tydz tak ze masakra i 2,5 kg do przodu