reklama

Ciąża bliźniacza

Witam wszystkie dziewczyny :) dawno mnie tu nie było .... U nas zaczął się 31tydzien i 5 dzień chociaż od 30 tygodnia zaczęły sie robić problemy po wizycie u położnej okazało sie że mam trochę białka w moczu i podwyższone ciśnienie wiec zostałam na tydzień w szpitalu ,na szczęście moje wykluczyli zatrucie ciążowe ale za to zauważyli że szyjka sie skróciła z 3 cm na 1,5 ale po tygodniowym leżeniu dobiła do 2 cm w szpitalu dostałam sterydy na rozwój płucek i mam nakaz leżenia odliczam każdy dzień żeby szkraby zostały w brzuszku u mamusi :)

reklama
Dziewczyny, no brzuszki macie imponujące. Niestety obawiam się, że jak sama będę w 35 tygodniu to pobiję tu wszelkie rekordy. Bo zobaczcie jaki ja mam bęben, a jestem dopiero w 15t3d !!!:szok:
P1276250.jpg

Załączniki

• P1276250.jpg
    P1276250.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 89
To ja mam taki jak w 35tyg.Może uda mi się dziś umieścić jakieś zdj:):)
Dzisiaj przebrnęłam przez test glukozy. O mało nie zemdlałam ale wytrzymałam. W życiu nie piłam nic gorszego:):)
Od wczoraj mam straszne skurcze w dole brzucha mojej ginekolog nie ma więc pytam Was co to może być.

Anielka ciąża jednoowodniowa, to z tego co wiem bardzo rzadki typ ciąży. Ja też mam ciążę jednokosmówkową ale dwuowodniowa i raczej nie kojarzę, żeby któraś z dziewczyn była w ciąży jednoowodniowej ale może ktoś się odezwie.
Dziewczyny ładne macie brzuszki:tak:.
A oto mój wielki brzuch :-)DSC_0060.jpg

Załączniki

• DSC_0060.jpg
    DSC_0060.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Anulfka- trzymamy kciuki w takim razie za Ciebie i Maluszki, leżenie na pewno pomoże a w szpitalu na pewno zrobią jeszcze dodatkowe badania! W którym szpitalu będziesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry