reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Anulfka silne masz dzieciaczki, wszystko będzie dobrze, jak już same oddychają to już jest wielki plus. I będzie coraz lepiej :tak:

Ja już trochę denerwuje się tym poniedziałkiem, jestem cała obolała, ciekawe czy dam sobie radę wydać na świat te moje kluseczki.

Katherine na pewno wszystko bedzie dobrze. Jak sie uda to urodzisz sn i szybko dojdziesz do siebie. Ale w razie trudnosci na pewno lekarze nie beda ryzykowac. W poniedzialek bede miala kciuki mocno zacisniete. Juz czeksm na fotki :-)

Najpierw trzymałyśmy kciuki za Anulfke (oczywiście dalej życzymy, by wszystko było ok), a teraz Katerine będziemy trzymać za Ciebie. Dasz radę. Będziemy czekać na wieści od Ciebie. Tylko nie każ nam za długo czekać:-p

Katherine- na pewno sie denerwujesz to normalne, postaraj się jutro zrobic cos milego dla siebie zeby sie zrelaksowac. W poniedzialek zobaczysz swoje skarby wiec bedzie to cudowny dzien!!!

Katherina- to normalne ze sie boisz, kazda z nas bedzie sie bala a jednoczesnie to jest ta chwila na ktora kazda czeka przez te dlugie, ciezkie miesiace:) zobaczysz dzieci i wszystko minie:) zycze powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie i malenstwa:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry