reklama

Ciąża bliźniacza

gratulacje Paulinka, dzięciątka przepiękna :)

Edytka, widzę, że Twoja położna nie jest tak nachalna jak moja :P Moja lubi odwiedzać ciężarne. Nawet każe do siebie dzwonić w razie gdyby coś się działo.

reklama
Wreszcie znalazlam chwile aby napisac bo ostatnio wiecej czasu spedzam w szpitalu niz w domu.
Po ostatnim usg moje maluchy ważą 2347g i 2317g. Natomiast mnie w sumie przybyło juz 15 kg. Ogólnie czuje sie jak balon, który zaraz ma eksplodowac :tak:Dzis znow badali mi krew I moje proby wątrobowe troche sie poprawily, natomiast z krzepliwoscia jeszcze nie jest najlepiej. W srode może dowiem sie czegoś odnośnie terminu cesarki.

Cześć Dziewczyny, cieszyłam się, że u mnie jak na razie jakoś leci, ale dzisiaj w nocy trafiłam na ostry dyżur. Miałam straszne bóle w dole brzucha, aż robiło mi się słabo... Spędziłam w szpitalu ponad 4h, ale lekarz stwierdził, że nie wie co mi jest...Dostałam zastrzyk, zrobił mi badania i powiedział, że jak mi nie przejdzie, to żebym przyjechała dzisiaj na Izbę Przyjęć. Ogólnie był chyba nie pocieszony, bo obudziłam go o 1.00 w nocy.
Czy któraś z Was miała coś takiego- taki ból, głównie z lewej strony, pulsujący na nogi?
W zasadzie dzisiaj rano wstałam i jest nawet ok, już nie czuję tego bólu. Strasznie się przestraszyłam;/

ja mialam bol z lewej syrony brzucha ze ruszac sie nie moglam po 20 min i plecy mnie bolaly przy tym. maz zadzw na pogotowie i diagnoza byla szybka :-) ze to moze byc kamica nerkowa i zebym sie zapisala do urologa...... no i powiedzieli ze moga mnie zabrac ale na bol mi nic nie dadza bo nawet paracetamolu nie maja....wiec zostalam w domu bo co za roznica gdzie leze, a oni i tak mieli olewke. w domu wygodniej.....rano maz zawiozl mocz i byl dobry. jadlam co 4 godz po 2paracetamole i przeszlo w koncu. dla nich to wszystko jest normalne w ciazy i nic nie moga poradzic....
ojj zebys juz nie musiala sie tam wracac z zadnymi problemami bo czasami z tego wiecej stresu niz pomocy. oszczedzaj sie, moze pora na l4 ;)

dolores ale ladnie wychodowalas nasionka :-) w ktorym tyg jestes? kochana co to jest 15kg, dziewczyny wiecej tyja w pojedynczych ciazach ;)

reklama
Dagos, właśnie wczoraj byłam u naszego dr Barana i pytam go czy już nie czas na zwolnienie, a on do mnie, że badania mam idealne, a siedzenie w domu szkodzi zdrowiu psychicznemu, więc może jeszcze tydzień lub dwa popracuję... A wieczorem ostry dyżur:)
Ale do końca tygodnia zostaje w domu, już się tyle strachu w nocy najadłam, że nie ryzykuję!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry