reklama

Ciąża bliźniacza

Chciałabym Was podpytać jeszcze w temacie wózków :) Trochę poczytałam na forach, ale zastanawiam się- jaki wybrałyście wózek? Nowy, używany? Jakie modele? Bardziej interesują mnie chyba takie jeden za drugim. Zastanawiam się też czy warto kupować 3 w 1- gondolki, foteliki i spacerówki czy lepiej oddzielnie? Będę wdzięczna za Wasze rady:)

reklama
Edytka - mają być dwie córeczki :-) dziękuję za wpisanie.
Co do wózków, sama z chęcią poczytam, my wstępnie zdecydowaliśmy się na easywalker duo, cały komplet. Chciałabym wózek jeden obok drugiego.

Za mna polozna tez dzwonila w tamtym tygodniu, dlaczego jeszcze sie nie zapisalam ze trzeba deklaracje wypelnic itd... powiedziala ze ona jak cos to przyjdzie przed porodem ale jak chce to moge dzwonic o kazdej porze dnia i nocy.

A za tydzien mam glukoze ;/ troche jestem przerazona bo kurcze odkad jestem w ciazy odrzuca mnie od slodkiego ... tylko pikantne rzeczy bym jadla i miecho ;p
Edytka sto lat ! Podziwiam imorezy ja bylam 3 tygodnie temu u kolezanki na ur. Ale po dwoch godzinach juz mi plecy siadly i musialam wracac ;)

Edytka właśnie miałam napisać, że podziwiam Cię z ta imprezą!:) Ja w czerwcu kończę 30-tkę, ale chyba świętować będę za rok! W sobotę mam wesele u kuzynki, ale z takim brzuchem, to chyba nawet nie potańczę :)

żeby to była czyjaś impreza to szybko bym do domu wróciła ale że swoja to musiałam wytrzymać :)
ja po wizycie położnej-było wypełnianie papierów, wymacanie brzucha i piersi :) i tyle :) teraz mam zadzwonić jak urodzę

Hej wszystkim. Chcialam sie pochwalic maluchami. Przenosze sie juz z tego watku. Jak bede miala chwile czasu to bede zagladac. Trzymajcie sie cieplutko i zycze wszystkim donoszenia dzieciatek i duzo zdrowia. W zoltym ubranku Oluś, w siwym Leoś.

Załączniki

• IMG_8390355215987.jpg
    IMG_8390355215987.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_8384333090742.jpg
    IMG_8384333090742.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_8375998282393.jpg
    IMG_8375998282393.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 94
reklama

Nowe wątki