reklama

Ciąża bliźniacza

Witam się z nie najlepszymi wieściami :no:

Po dzisiejszej wizycie z grubsza wszystko OK, KTG przy którym położna się namęczyła (nie umiała zrobić zapisu na dwie głowice :-) ) wyszło dobrze, żadnych skurczy, tętna OK.
Niestety jeśli chodzi o wyniki krwi nie są najlepsze: Glukoza 168 po 2 godzinach oraz ALT i AST dwukrotnie wyższe od normy, jutro po południu mam się stawić w szpitalu na badaniach, jak nic złego się nie będzie działo mam wyjść na weekend majowy.
Jak tylko uda mi się złapać zasięg neta w szpitalu to postaram się napisać co u mnie.

reklama
Gosia, trzymam za Ciebie kciuki. Wierze, ze wszystko bedzie w porzadku. Czekamy za informacjami od Ciebie.

Pogoda dzis chyba mi nie sluzy. Szaro, buro i deszczowo. Do tego wszystkiego bol brzucha i krzyza...

oj Gosia czyli cukrzyca i cholestaza? współczuję
ja po urodzinach ledwo żyję, od 18 do 2 impreza o 3 byłam w domu, nogi tak mnie bolały że do 5 nie dałam rady zasnąć, dzisiaj nie jest lepiej- cały dzień leżę i wszystko boli ehh to już nie czas dla mnie na imprezy :) ale generalnie imprezka udana :)

Tak będziemy walczyć o sprawiedliwość dla Frania. Bedzie ciezko - wiem. Ale musimy to zrobić dla aniolka naszego. A oni muszą odpowiedzieć za to co zrobili naszemu dziecku. Bardzo się cieszę ze Antosia przenieslismy do innego szpitala - teraz widać różnice w opiece i leczeniu.

Cannot dużo siły życzę,prostu nie ma słów które ukoily by twój ból po stracie dziecka
Mama przeczytałam ten artykuł jestem wstrząśnięta tym co się dzieje w szpitalach,a najbardziej wkurzył mnie ten komentarz"to chyba oczywiste,ze jak rodzi się wczesniak to trzeba liczyć się z tym że dziecko umrze albo będzie kaleką" dosłownie ręce opadają,tym bardziej że sama jestem mamą zdrowych wczesniakow

reklama
Witam się ze szpitalnego łóżka.
Jak to bliźniacza ciąże przystało wszystko podwójne - dzisiaj miałam powtórzona krzywa cukrowa :( ale juz jestem po sniadanku i wszystko Ok, nie wiem tylko kiedy będą wyniki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry