reklama

Ciąża bliźniacza

oj Domi współczuję, ale dobrze że będziesz częściej monitorowana to w porę wyłapią jak coś będzie nie tak
moje dziewczyny ostatnio słabo się ruszają, a są tak ułożone że czuję tylko z jednej strony brzucha ruchy i zaczęłam się obawiać że coś nie tak, wiem że pod koniec ciąży ruchy słabną ale jak się naoglądam i naczytam różnych historii to zaczynam się bać, byle do środy wytrzymać bo wtedy wizyta; jedynie jak obie mają czkawkę na raz to wiem że są dwie, ale to się rzadko zdarza

reklama
U mnie Mia na usg szalala niesamowicie, ciezko bylo sprawdzic przeplywy itp a ja jej prawie wcale nie czulam. Co zabawniejsze w srode Mia lezala glowka do dolu a Lilly posladkowo a wczoraj obie glowkami w dol. Ale wczoraj sporo kobwietek wlasnie po sterydach bylo i mowilo ze slabo ruchy czuje.

Na wczorajszej wizycie lekarz powiedział, że wyniki nie są złe, ale mam dalej przyjmować essentiale no i stosować dietę. Przed kolejną wizytą mam powtórzyć badania, żeby sprawdzić czy alat i aspat maleją czy rosną.

Domi, będziesz częściej monitorowana, więc lepiej dla dzieci :) W razie jakiś problemów lekarze będą mogli szybciej zareagować :) Pamiętaj, że wszystko będzie dobrze :)

Tak ku pokrzepieniu serc, Antos zdrowy, ruchliwy, prawie 800g, bede tu max do 32 tc, jesli Antos bedzie wspolpracowal i slicznie sie rozwijal, wtedy cesarka no i nie wiem co dalej, ale lekarz mowi ze moze nawet w tym 32 tc nie bedzie mial inkubatorka.

SSarenka - super wiadomość, bardzo się bałam o Twoje malenstwo.
Darunia - dobrze, że leki unormowaly sytuację, oby tak dalej.
Edytka - ładne imiona. Sama myślałam nad Alicją, ale ostatecznie zastąpiło ja imię Laura :-) dołączyła do wcześniej już zdecydowanej Milenki.
Domi - super, że bedziesz monitorowana tak często, uspokoisz się psychicznie i malutkie bedą w lepszej formie.

Sarenka w całym tym nieszczęściu dobrze, że Antoś ma się dobrze,

A ja dziewczyny zwariowałam i zapisałam się na szybki kurs prawa jazdy. Pierwsze spotkanie we wtorek, do końca lipca powinnam wyrobić się z egzaminem :-) :-) :-)

reklama
Edytka ja niby jeździć umiem jedynie co to papieru na to mi brak.

Już raz byłam zapisana na kurs, ale zaszłam w ciążę z Nelą i zrezygnowałam, a potem nie było kiedy :-) :-)

No ale teraz mam czas, lekarka pozwoliła więc zrobię co mogę tym bardziej, że mamuśka powiedziała że jak zdam egzamin to kupi mi auto :-D

A tak w ogóle nie chwaliłam się bo tu tak smutno, ale wczoraj sprzedaliśmy nasz poprzedni samochód i kupiliśmy 7osobowy :-) :-)

Edyta w ogóle śliczne macie zdjęcia :-) :-) i piękny brzuszek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry