reklama

Ciąża bliźniacza

Dzieki ;) Ja tez umialam jeździć tylko stres mnie zzarl ;) i 3 razy musialam podchodzić do egzaminu cos strasznego :/ no ale jak masz dostac auto to warto ;) my tez kupilismy nowe auto do ktorego 3 foteliki sie mieszczą ale starego jeszcze nie sprzedaliśmy :/

reklama
Edytka u nas muszą wejść cztery :-D

My gdybyśmy nie sprzedali starego to nowego byśmy nie kupili, ale się udało chociaż małż już nadzieję tracił :-)

Oo ja tez o prawku myślałam, ale jak dowiedziałam się ze to bliźniaki to już nie myślę... nie umiem jeździć, ba nigdy za kółkiem nie siedziałam a lubię być pewna swoich możliwości.

Dziewczyny mam pytanie- czy Wy będąc w ciazy farbowalyscie włosy? Mój lekarz twierdzi, ze to nie zaszkodzi dzieciom, ale moja mama lamentuje, ze nie powinnam. Co myślicie?

Ja w obu ciazach malowalam i wszystko było ok. Teraz pewnie też będę. Słyszałam tylko ze w I 3mestrze nie powinno się farbowac a właściwie wachac amoniaku.

Farbowac mozna gozej z kolorem bo hormony dzialaja I moze nie wyjsc ja np farbuje sie na blond I teraz wyszla mi jakas kupa:szok:i wszytskie siwe wylazly musze jeszcze raz pofarbowac bo mam jakis stos siana na glowie a wlosy w poprzedniej ciazy przetaly mi rosnac a po porodzie z przodu sie polamaly :szok:I teraz mam grzywke I kukuryku:no:

Melduje ze wczorqjsze ktg o 11 to byla jakas totalna lipa. Nie?doscze polozna siedziala kolo mnie non stop i trzymala ten sprzet to mala co chwile gubila puls... wiec?lekarki decyzja ze idiemy na oddzial i 3x diennie ktg. Ok poszla na oddzial...co dziwne dostalam pokoj jedynke :-) ale mniejsza o to. Podpili mnie podkolejne ktg i wyszlo dobre. Dodatkowo wyslali mnie na usg doppleroskie i co ? Nikt niewiejaim cudem Mia miala?prqwie tqk dobre prsplywy jak Lilly...babka az 3 rqzy sprawdzala... w ostatniej chwili zlapalam z mezem moja pania doktor i jak zobaczyl whniki byla bardzo zadowolona i powiedziala ze moge isc do domu! I widzimy sie w poniedzialek no chyba ze cos bedsie sie dzialo. Dlej slabo czuje dziewcsynki ale na usg obie pieknie sie ruszaly.
Co do kupna 7 osonowego?samochodu jaki kupiliscie o ile?mogewiedaiec ? Wcsorqj ogladalam zmezem renault grqnde scenik i odpdl w przedbiegach...miejsca z tylu brak wiec poki co chyba kupimy zafire... a auto kupic musimy bo naszamazda na dniach odmowi posluszenstwa....csekamy kiedy kolejny cylinder?pdnie i juz nie ruszymy

reklama
Domi bardzo się cieszę, że u Was jest lepiej :-) :-) :-) oby tak do rozwiązania kochana.

My kupiliśmy renault espace z kompletem siedzeń :-) :-) :-)

Samochód z 2008r i cena nie była powalająca, i co najważniejsze mąż odkupił go od dobrych znajomych więc wiemy co kupiliśmy:-)

Miejsca z tyłu za wiele faktycznie nie ma, ale nic lepszego nie udało nam się znaleźć :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry