Witam dziewczyny
Byliśmy na usg 12 tydz - wyszło bardzo dobrze, potem test Pappa - czekaliśmy ok 8 dni na niego - też wyniki prawidłowe

Niestety wyniki krwi się pogorszyły ;( Jem zdrowo i regularnie, biorę suplementy, a tu anemia? ;( Dostałam od lekarza żelazo (Chela Ferr Forte) i niestety zaczęły się rewolucje żołądkowe, takich bóli brzucha już dawno nie miałam ;( Znalazłam preparat, który nie rozpuszcza się w żołądku, na własną rękę go zmieniłam (Chela Ferr protect) i już jest o niebo lepiej, nie boli nic. A przy tym forte, wymioty się zaczęły...i po każdym jedzeniu ból...Mam nadzieję, że te bóle i wymioty nie zaszkodziły maluchom. Czasami tak panikuje...trochę piersi mnie mniej bolą, czy mam się czym martwić? Próbowałam się zapisać do lekarza do przychodni na żelazną przy szpitalu św. Zofii - śmiech....nie ma miejsc, chyba, że komercyjnie, każda wizyta od 150 zł zależy od lekarza plus oddzielnie na usg od 200 zł w górę. Znajoma poleciła mi, abym do szpitala na starynkiewicza zadzwoniła, bo oni mają oddzielną poradnię dla ciąż mnogich. Dzwoniłam we wtorek i w ten poniedziałek co będzie - 19 maja mam przyjść do przychodni na wizytę. Może oni będą porządnie mi ciąże prowadzić, bo ten mój lekarz mnie załamał. Gdy miałam robione usg 12 tydz to ten Pan doktor poinformował mnie, że chce mnie widzieć za 2-3 tyg, na co ten mój lekarz prowadzący, że mi nie wystawi skierowania na kolejne usg, bo to bez sensu i za szybko, że to nic nie zmieni i nie ma potrzeby. No tak...Liczę, że jak jutro przyjdę do przychodni to mnie przebadają.
Edytka wyglądasz oszałamiająco, bosko po prostu, tak kwitnąco i pięknie, sesja fantastyczna
Dolores śliczne córeczki, zdrówka Wam życzę
nojo witaj
Co do samochodu to my chcemy kupić Volgswagena touran. No a najbardziej bym chciała, aby mój ukochany pierwszy i ostatni mąż w końcu zdał te cholerne prawo jazdy!!!!!!
Razem zaczynaliśmy jak byłam z Wiktorem w ciąży, ja zdałam mój mąż podchodził parę razy a potem wpadł w wir pracy, do takiego stopnia, że zaległego urlopu ma tyle, że przez 4 miesiące do pracy mógłby nie chodzić

No ale jak będę taka duża, albo jak maluchy się urodzą to tak mi ciężko będzie z nimi zakupy robić...
Już czuję jak mi w brzuchu ryby pływają, ale wpadam w panikę jak nic nie czuję....