Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anielka gratki :-)
waga elegancka dzieciaczkow, za pare dni odzyskasz sily.
jej ja sie przeforsowalam. za duzo robilam, za duzo i za szybko chodzilam po miescie, troche podzwigalam zakupy i teraz ledwo z lozka sie podnosze. szew mialam zdjety w pt i ladnie wszystko rowno sie wchlonelo a dzis z jednej strony, z tej co booooli porobilo mi sie cos, jakby napuchlo na wysokosci szwa ;/
jednak po cc naprawde trzeba uwazac z wyslkiem....
Anielka - gratulacje, super, że w tym czasie byłaś w szpitalu,Twój lekarz miał jednak nosa i wyczucie. Dobrze, że z dziećmi ok, nabieraj sił i wracajcie szybko do domku. Ps. Ja w szpitalu, mam nadzieje, że obejdzie się bez sensacji. Pozdrawiam
Darunia- cudne malenstwa, na pewno już jesteś spokojniejsza, że masz je w domku. Ściskam.
Dagos spróbuj sobie nalać gorącej wody do butelki plastikowej, owinąć w recznik i położyć na bliznie. Mi pomagało. Jak nie pomoże to idź do lekarza.
Darunia śliczne te twoje szkraby :-)
Santini trzymam kciuki za brak sensacji :-)
Anielka- gratuluję, śliczne dzieciaczki Darunia- Tobie również jeszcze raz gratuluję, słodkie bobasy!!! A_nka- pięknie przyozdobiłaś naszą tabelę!!!
Ja po wizycie u lekarza, ogólnie wszystko dobrze, więc trochę odetchnęłam. Lubię wizyty u lekarza, bo przez kilka dni jestem spokojniejsza. Dzieciaczki rosną, córcia jest cały czas większa od synka
Córcia- 1640 g, a Synek- 1450 g :-)