Witam wszystkie matki.
Justella ja też mam na razie taki sredni brzuszek, narazie przybrałam 1 kg. ale pewnie zaraz bede coraz wieksza, ale spoko damy rade. Do lekarza miałam isc 9 czerwca ale pewnie pójde poźniej, bo ja nie jestem zwolennikiem czestych wizyt. Do tej pory byłam trzy razy i wszystko u mnie ok. Moje dwie poprzednie ciąże przebiegały książkowo wiec teraz nie może by inaczej

. Moja kuzyna jest położną (rodziła ze mna moich chłopaków no i teraz również bedzie mi towarzyszyc- chcaiłbym rodzic SN) wiec jak mam jakies watpliwosci to dzwonie do niej :-) a do lekarza chodze głównie na USG zeby zobaczc maluchy (narazie nie znam płci). A propos dolegliwości to w sumie mam tylko te ciazowe (sennośc, kręgosłup,zaparcia no i wzdęcia) ale żadnych niepokojących, oby tak dalej.
Ciesze sie bardzo ze jestem taką wyróznioną matką, bo jak ktos kiedys powiedział "Matką bliżniaków zostaje tylko wyjątkowa kobieta"
Zawsze chciałam miec czwórke dzieci ale po tych okropnych nudnosciach z poczatku ciąży to nie wiedziałam czy sie zadecyduje na kolejną ciąże

a tu.................... niespodzianka 2w1 ;-) wiec juz potem wiedział dlaczego takie nudości bo to przecież za dwóch

.
Pozdrawiam Wszystkie Matki-Polki trzymajcie sie, grunt to dobre nastawienie i szczęśliwa MAMUSIA