Dziewczyny mialyscie takie dni ze tylko słodycze lody i cola wam smakowały?? Sam cukier, a nic innego dzisiaj mi nie wchodzi...
Napisane na GT-I9305 w aplikacji
Forum BabyBoom
Cola może nie, ale słodyczy zjadłam w drugim trymestrze tyle, ile przez ostatnie 10 lat w sumie. I to takich najgorszych, żelki, krówki, jeżyki...
Ewa, czyli jednak cc? Dobrze, że już masz konkretny termin, to teraz odliczamy i trzymamy kciuki, żeby jednak do poniedziałku maluchy wytrzymały w brzuchu.
Eliame - ja nie mam żadnego porównania z ciążą pojedynczą, bo to moje pierwsze dzieci, ale o dziwo od początku znoszę ciążę dobrze. U mnie brzuch jest naprawdę ogromny, więc to doskwiera teraz już dość mocno, ale do tej pory nie miałam żadnych poważniejszych problemów. Ale chuchałam i dmuchałam na siebie dość mocno, od 2 trymestru nie pracowałam i stopniowo, w zależności od aktualnych dolegliwości zaczęłam też ograniczać obowiązki wymagające większego wysiłku w domu.
Od kiedy można stosować te plastry na bliznę? Od razu po zdjęciu szwów?
Marluna - niestety nie pomogę, ale są tutaj dziewczyny, które miały założony krążek, na pewno się odezwą.