nietupska
Fanka BB :)
29+5A w którym tygodniu urodziłaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
29+5A w którym tygodniu urodziłaś?
Ja jestem z Warszawy i do 25 tygodnia ciąży bylam w poradni ciaz wieloplodowych na Starynkiewicza. Potem zmienilam lekarza i będę rodziła w innym szpitalu, bo straciłam do nich zaufanie i czekanie 5-6 godzin w kolejkach przerosło moje możliwości i fizyczne i psychiczne. Ja akurat szczerze odradzam, choć uchodzą za dobrych specjalistów i maja niezłe opinie, nawet zdaje się ktoras z dziewczyn z naszego forum u nich rodziła i byla zadowolona. Zelazna też ma bardzo dobre opinie i dodatkowo swietne warunki (na Starynkiewicza szkoda gadać, choć dla mnie nie to było najważniejsze), ale też wielkie obłożenie i do poradni i na porodowkę. No ale jak już się doczekasz do poradni i będziesz miała lekarza stamtąd, to z przyjęciem do szpitala nie powinno być żadnych problemów.Czy są tu jakieś mamy bliźniaków z Warszawy?
Mam skierowanie do poradni patologi ciąży. Mam do wyboru dwie. I tą samą datę wizyty. Nie wiem co wybrać.
Starynkiewicza- przychodnia UWM czy Żelazna? Chciałabym rodzić w tym samym szpitalu co przychodnia i nie wiem co robić.
Dzięki za odpowiedź. Czyli muszę dopytać w moim szpitalu, czy mają takie możliwości.Ja miałam. W szpitalu był "pokoik laktacyjny" gdzie można było zagotować wodę.
Ja jestem z Warszawy i do 25 tygodnia ciąży bylam w poradni ciaz wieloplodowych na Starynkiewicza. Potem zmienilam lekarza i będę rodziła w innym szpitalu, bo straciłam do nich zaufanie i czekanie 5-6 godzin w kolejkach przerosło moje możliwości i fizyczne i psychiczne. Ja akurat szczerze odradzam, choć uchodzą za dobrych specjalistów i maja niezłe opinie, nawet zdaje się ktoras z dziewczyn z naszego forum u nich rodziła i byla zadowolona. Zelazna też ma bardzo dobre opinie i dodatkowo swietne warunki (na Starynkiewicza szkoda gadać, choć dla mnie nie to było najważniejsze), ale też wielkie obłożenie i do poradni i na porodowkę. No ale jak już się doczekasz do poradni i będziesz miała lekarza stamtąd, to z przyjęciem do szpitala nie powinno być żadnych problemów.