Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przede wszystkim się nie stresować troszkę wrzucić na luz i nastawiać psychicznie na karmienie. Ja miałam ostatnio kryzys laktacyjny w 3cim tygodniu trwający 9 dni. Już dawałam niekiedy za wygraną i myślałam, że z karmienia persią beda nici, ale jak sobie odpuściłam to pokarm się pojawił w większej ilości..Niekiedy pomimo szczerych chęci niestety jest potrzeba dokarmiania dziecka butlą. Na laktację polecam f e m a l t i k e r albo czysty słód jęczmienny - albo najlepiej i to i to. Mi pomogłoDziewczyny mam pytanie odnośnie laktacji. Dzisiaj zaczyna się czwarta doba a ja nie mam dalej pokarmu. Tylko siara leci i to nie dużo bo po przystawieniu małego do obu piersi muszę później my dawać butlę bo jest głodny. A chciałam tylko piersią karmić. Na dodatek się stresuje bo mi każą córce odwozic pokarm a ja go nie mam. Przyjdzie kiedyś ta laktacja? Co ja mam zrobić?
Moje dokładnie na 5 tyg od Urodzeniowej mieli po 1200g na plusie a od najniższej to ponad 1400g a są na karmieniu mieszanymDziewczynki mam pytanie do Was.Ile Wasze maluchy przybrały na wadze do 5 go tygodnia. Bo moje są 1kg na plusie od wagi urodzeniowej i obawiam się czy nie za duży jest to przyrost, choć lekarz twierdzi, że jest ok jak na wcześniaki. Karmię piersią i butlą gdy nie starcza pokarmu
Dziewczynki mam pytanie do Was.Ile Wasze maluchy przybrały na wadze do 5 go tygodnia. Bo moje są 1kg na plusie od wagi urodzeniowej i obawiam się czy nie za duży jest to przyrost, choć lekarz twierdzi, że jest ok jak na wcześniaki. Karmię piersią i butlą gdy nie starcza pokarmu
Papagena, dałaś mi teraz nadzieję, ze i moi chłopcy będą grzecznie czekać do wyznaczonego terminu
A sterydy miałaś i tak podawane wcześniej?
Jejku jak ja bym chciała już moich łobuzów zobaczyć i przytulić!!
Papagena gratulacje!!! Już w domku? Jak się czujecie?