Kasiona
Fanka BB :)
Gastone dzieki za odpowiedz, w moim szpiatlu wszysyc napieraja na porod naturalny no nic zobaczymy co powie gin na nastepnej wizycie...
Justella rozumiem cie doskonale moja rodzinka i przyjaciele z krakowa tez sa daleko...takie zycie
niedlugo odwiedzi mnie jednak moja przyjaciolka, a pozniej przyjedzie mamcia
dalej jestem przy tych butelkach z chicco, ale laktator to nie wiem jeszcze jaki wezme..czyba nie musi byc taki sam jak butelki?? z laktatorem sie wstrzymam , zobacze jak po porodzie i jak cos moj O dokupi mi jak bede w szpitalu...generalnie oprocz lozeczek, materacykow mam juz wszytsko, od kilku dni przymierzam sie z zzakupami w jednym sklepie intenretowym gdzie wezme te butelki, rzeczy dla mnie do szpitala i troche kosmetyow dla mnie i dzidziusiow i to chyba bedzie na tyle.Wielu naszych przyjaciol chce nam zrobic prezenty tak wiec przewijak kupia jedni, podgrzewacz do butelek kupia drudzy, i jeszcze wiele innych osob ktore nas pytaja co potrzebujemy bo chca zrobic uzyteczny prezent
a ze znajmoych mamy wielu uznalismy ze z tymi rzeczami do kupienia sie wstrzymamy
takze jestem pewna ze i tak dostaniemy jeszcze multum ubranek itp dlatego przystopowalam z zakupami to co najwaznijesze mam, musze tylko poprac i poprasowac.Wozek tez juz mam odebralismy w sobotei powiem szcerze ze jestem bardzo zadwolona.Twin two z matrix moge szcerze polecic poki co, zobaczymy jak bedzie w praktyce
a Ty na jaki wozeczek sie zdecydowalas?
Aga Natalia super dzielne niunie masz, jeszcze troszke i bedzie w domu.Bardzo sie ciesze.
W przysylym tygodniu mam pierwsze zajecia w szkole rodzenia, mam nndzieje ze dam rady isc przy tym upale to nic milego, wogole uwazam ze ten kto wymyslil szkole rodzenia w ostatnim miesiacu ciazy to debil po prostu.Ja chcialam sie zapisac juz jakies 2 miechy temu, wtedy jeszcze jakos lzzej mi bylo, nic zobaczymy, tam tez na pewno powiedza co potzreba co nie..
ale sie rozpisalam
Justella rozumiem cie doskonale moja rodzinka i przyjaciele z krakowa tez sa daleko...takie zycie
Aga Natalia super dzielne niunie masz, jeszcze troszke i bedzie w domu.Bardzo sie ciesze.
W przysylym tygodniu mam pierwsze zajecia w szkole rodzenia, mam nndzieje ze dam rady isc przy tym upale to nic milego, wogole uwazam ze ten kto wymyslil szkole rodzenia w ostatnim miesiacu ciazy to debil po prostu.Ja chcialam sie zapisac juz jakies 2 miechy temu, wtedy jeszcze jakos lzzej mi bylo, nic zobaczymy, tam tez na pewno powiedza co potzreba co nie..
ale sie rozpisalam

widziałam już maleństwa są prześliczne nie ma piękniejszych dzieci hehhe 

Jak nie było tak nie było a teraz by miało wyszczelić z grubej rury...