Cześć kobietki
Jedynka płukaj garełko wodą z solą - pomaga.
Tak strasznej nocy jak dziś to nie miałam, wypiłam wczoraj prawie litr soku jabłkowego i cierpialam przez to strasznie. Takiej zgagi to chyba nikt nie mial, piłam mleko na zmianę z rennie do tego alugastrin i się w końcu poryczałam bo już z ta zgagą nie wyrabiam, masakra do tej pory mnie męczy, a teściówka się śmieje że dzieciom włosy rosną no k...wa jest się z czego cieszyć. Ale rano obudziłam się ze smiechem przyśniło mi się jak ostatnio koleżanka zamiast "kocimiętka" powiedziała "kotka trawka"

To mi się humor na chwilę poprawił no i dostałam smsa z firmy kurierskiej że wózeczek w drodze i na poniedziałek będzie!! Muszę jeszcze dokupić dla siebie parę gadżetów typu władki, laktator i wszystko gotowe. Oby ten czas tylko szybciej zleciał.
ps macie już wybrany laktator? Ja już nie wiem czy lepszy taki droższy z butelka i gadżetami czy taki zwyklak? moja siostra miała 2 i mówi że taka zwykła gruszka z końcówką za 6 zł okazał się lepszy :/ już sama nie wiem, w sumie nie wiadomo czy pokarm będzie to może lepiej ten zakup zostawić na "po"??