Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już nawet do szkoły nie chodzę od jakiegoś czasu, w domu mąż sprzątać pomaga, ja tylko jakies mniejsze porządki czy coś ugotuje Eh już nie można się oszczędzać bardziej.
bo ja nie wiem,w sensie gdzie i kiedy oznacza,ze coś nie tak ?To ile maja Twoje starsze dzieciaczki lat?Ja też staram się oszczędzać jak tylko się da ale wiadomo jednak mam 2 dzieci i coś tam zrobić muszę zawsze. O wczesniejszym pobycie w szpitalu przed porodem nawet nie chce myśleć, bo nie wiem jak byśmy sobie poradzili z tym wszystko. A moja córeczka chyba by się zaplakala... :/
Tego nam wszystkim życzę kochana!To ile maja Twoje starsze dzieciaczki lat?
Ja tam tez jestem tak nastawiona ze do szpitala pojadę dopiero na umowiona cesarke i modle sie kazdego dnia o to zeby wlasnie tak bylo...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam w spadku taka dłuższą ma stelażu z odplywemObyśmy wszystkie urodziły w terminie lub bardzo blisko niego, nie wcześniej
A mam pytanie o wanienkę: jakie macie? Ja chciałam kupić w Ikea,ale się rozmyslilam,bo wydawała mi się mała i myśle,ze jak będą siedzieć to się nie zmieszczą w niej chyba,a są dłuższe pare cm tez wanienki,a fajnie razem potem kąpać![]()
Mam wanienke okbaby profilowana do sprzedaży. Żółta stan idelany i świetnie się sprawdza do przynajmniej 9 miesiąca życia. Jakby ktoś był zainteresowanyObyśmy wszystkie urodziły w terminie lub bardzo blisko niego, nie wcześniej![]()
A mam pytanie o wanienkę: jakie macie? Ja chciałam kupić w Ikea,ale się rozmyslilam,bo wydawała mi się mała i myśle,ze jak będą siedzieć to się nie zmieszczą w niej chyba,a są dłuższe pare cm tez wanienki,a fajnie razem potem kąpać![]()