reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczynki dziś miałam wizytę więc melduje się z informacjami.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten a górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.

reklama
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten a górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.
Super ze wszystko dobrze [emoji3][emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No i elegancko :) Oby tak dobrze zostało do samego rozwiązania :) Super :)

Ja odebrałam wyniki: hemoglobina podskoczyła do 13.0
Z testu obciążenia glukozą wyszło że: na czczo 84, po godzinie 140, po dwóch godzinach 114.
Laborantka mówiła, że super nie jest ale tragedii też nie ma. Zobaczymy co w środę powie na to ginekolog.

Pięknie tusiaczku, chłopcy na medal Zawsze miło się słucha dobrych wieści :) a który Ty masz już tydzień że oni już tak pięknie ważą?

@tusiaczzek1988 same dobre wieści, super:)
@Mea1989 Twój wyniki nie jest taki zły, nie zamartwiaj się i czekaj spokojnie na wizytę u ginekologa.
Ja coś dzisiaj mam słaby dzień, na dworze tak przyjemnie, a mnie głowa boli i ogólnie nie mam mocy:/ ale chociaż popralam prześcieradła, rożki nie i część ciuszkow, póki pogoda jest ładnie schną na balkonie:)

Mam wanienke okbaby profilowana do sprzedaży. Żółta stan idelany i świetnie się sprawdza do przynajmniej 9 miesiąca życia. Jakby ktoś był zainteresowany :)
Nowe są ok 80-100zl. Mogę sprzedać za 45zł tylko nie wiem czy jest ktoś z okolic Łodzi, Skierniewic bo przesyłka będzie nieoplacalna

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym mieszkała w PL to bym kupiła ;) ale myśle kupić właśnie taka 86 nawet 90 cm widziałam i chyba będzie Ok żeby tez później używać dla dwójki,aby sobie siedziały razem w wanience?

reklama
Ja codziennie mówię moim dzieciaczkom, żeby posiedziały w brzuchu min. do końca 36 tyg., oby posłuchały:D
@Marti92 wanienkę kupiłam taka na 86 cm, z odpływem i termometrem. Dla mnie ważne było, żeby mieściła się w brodziku pod prysznicem, bo jak już będą stabilnie siedzieć i sie pluskać to że stołu w salonie przeniesiemy się pod prysznic z wanienka, a ja będę klęczeć obok:) zobaczymy jak to w teorii wyjdzie;)
U mnie właśnie to samo,mam tylko prysznic i na początku będę w pokoju kapać,ale jak podrosną to tez musi mi się zmieścić pod prysznicem i chyba tez kupię taka 86 cm,myśle,ze będzie Ok i będą mogły się chlapać razem ;) a ja mam łazienkę malutka wiec chyba będę na sedesie siedzieć Hahah jak będę ich później kąpać :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry