Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj AnulkaMusze sie Was poradzic co do wozka..bo kolezanka, doswiadczona matka powiedziala mi zeby zwracac uwage przy zakupie wozka zeby najlepiej byl 3-funkcyjny..gondolka, nosidelka do auta i spacerowe siedzonka..bo najlepiej wypiac nosidelka ze stelazu i do auta dzieci z nimi wlozyc a sam stelaz do bagaznika..ale wlasnie jezeli chodzi o te bliznicze wozki to takich nie ma..jedyny jaki znalazlam z noseidelkami to: taniewozki-net JANE TWINTWO 2xSTRATA H61 PROMOCJA (747729865) - Aukcje internetowe Allegro
Ale on dziwnie wyglada..wolalabym zeby dzieci obok siebie byly a nie jedno za drugim..a z fotelikami do auta innych nie widzialam..
Szukałam teraz na szybko ale nie trafiłam na niego. Pamiętam,, że był z kolekcji z tego roku i kosztował po przecenie coś koło 3100zł. Jak znajdę namiar to Ci podrzucę.Witajpytanie z innej beczki
od którego tygodnia mogą występować skurcze jestem w 13 tyg. ciąży bliźniaczej i czasem odczuwam coś na rodzaj skurczy, tak od dzisiaj rana, albo takie jakby kłucie, czy to rozciągająca się macica?, na wizycie byłam we wtorek, wszystko według gin gra, w piątek usg, czy miałyście coś podobnego?
pozdrawiam
Madzia, zrób koniecznie posiew z pochwy - może masz to co ja. U mnie tez zaczęło się od badania moczu gdzie wynik miałam identyczny co Ty - liczne bakterie. Gin skierował mnie na czystość pochwy (koniecznie w dobrym labie! nie w tych gdzie jest masówka, tylko w centrum mikrobiologii, żeby zrobili posiew z antybiogramem). U mnie niestety (lub stety) okazało się, że mam Streptococcusa agalactiae. To syfek, który często zamieszkuje w kobitkach i nam nie szkodzi. Szkodzi natomiast i to bardzo dziecku przy porodzie jeśli sie o nim nie wie. Dlatego warto to sprawdzić i jak badanie wyjdzie pozytywne, mieć na uwadze przy porodzie. Przed porodem sie go nie leczy, bo i tak sie odnawia. A przy porodzie podają antybiotyk tobie i dzidzi i wszystko jest ok.Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy któraś robiła sobie badanie moczu i wyszły w nim bakterie, bo ja wczoraj odebrałam wyniki i wykazało liczne bakterie.