Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj AnulkaMusze sie Was poradzic co do wozka..bo kolezanka, doswiadczona matka powiedziala mi zeby zwracac uwage przy zakupie wozka zeby najlepiej byl 3-funkcyjny..gondolka, nosidelka do auta i spacerowe siedzonka..bo najlepiej wypiac nosidelka ze stelazu i do auta dzieci z nimi wlozyc a sam stelaz do bagaznika..ale wlasnie jezeli chodzi o te bliznicze wozki to takich nie ma..jedyny jaki znalazlam z noseidelkami to: taniewozki-net JANE TWINTWO 2xSTRATA H61 PROMOCJA (747729865) - Aukcje internetowe Allegro
Ale on dziwnie wyglada..wolalabym zeby dzieci obok siebie byly a nie jedno za drugim..a z fotelikami do auta innych nie widzialam..
Szukałam teraz na szybko ale nie trafiłam na niego. Pamiętam,, że był z kolekcji z tego roku i kosztował po przecenie coś koło 3100zł. Jak znajdę namiar to Ci podrzucę.Witajpytanie z innej beczki
od którego tygodnia mogą występować skurcze jestem w 13 tyg. ciąży bliźniaczej i czasem odczuwam coś na rodzaj skurczy, tak od dzisiaj rana, albo takie jakby kłucie, czy to rozciągająca się macica?, na wizycie byłam we wtorek, wszystko według gin gra, w piątek usg, czy miałyście coś podobnego?
pozdrawiam
Madzia, zrób koniecznie posiew z pochwy - może masz to co ja. U mnie tez zaczęło się od badania moczu gdzie wynik miałam identyczny co Ty - liczne bakterie. Gin skierował mnie na czystość pochwy (koniecznie w dobrym labie! nie w tych gdzie jest masówka, tylko w centrum mikrobiologii, żeby zrobili posiew z antybiogramem). U mnie niestety (lub stety) okazało się, że mam Streptococcusa agalactiae. To syfek, który często zamieszkuje w kobitkach i nam nie szkodzi. Szkodzi natomiast i to bardzo dziecku przy porodzie jeśli sie o nim nie wie. Dlatego warto to sprawdzić i jak badanie wyjdzie pozytywne, mieć na uwadze przy porodzie. Przed porodem sie go nie leczy, bo i tak sie odnawia. A przy porodzie podają antybiotyk tobie i dzidzi i wszystko jest ok.Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy któraś robiła sobie badanie moczu i wyszły w nim bakterie, bo ja wczoraj odebrałam wyniki i wykazało liczne bakterie.