reklama

Ciąża bliźniacza

Ja juz po wizycie

wszystko dobrze
potwierdzilo sie ze to dwoch chlopcow
jeden ma 21cm 683g a drogi 22cm 790g

no i obydwoje ulozeni glowkowo co mnie okropnie martwi

dziewczyny powiedzcie w jakim tygodniu jest ostateczne ulozenie dzieciaczkow wiem ze mam jeszcze troche czasu ale sie zmartwilam troszke

od Gastone - "O 06.53 przyszły na świat Zosia (2,4) i Hania (2,6). OGROMNE GRATULACJE

Ostatnia edycja:
reklama
Alex gratuluję Synków i że wszystko z Nimi dobrze :) co do tego ułożenia to sama jestem ciekawa.

I przede wszystkim gratulacje dla Gastone :) duzo zdrowia dla Maluszków i żeby Hania szybko dogoniła Zosie w formie i obie mogły być z mamą :)

Motylicaja mi sie zawsze podobało imię Gabriel, tylko odstraszało mnie zdrobnienie Gabryś które mi się nie podoba

slicznieeeeee

co do imionek;) to zalezy od was jaki chcecie dac.....

dla mnie imionka :Kuba,Szymek,Julia,Maja Amelia juuz sie przejadly...bleeeee

ale twoje tyly sa fajne takie inne:) a co mysli o imieniu Gabriel???

Leonard i Gabriel??

:-)

Gabriel w pełnym brzmieniu brzmi bardzo fajne, gorzej ze zdrobnieniem właśnie.

pewnie będzie Joachim albo Max (nie Maksymilian bo z nazwiskiem to aż 21 liter)
albo Gabriel albo Eryk ... :) zobaczymy jak sie urodzą co będzie pasowało.to chyba najlepsze wyjscie:)

Gastone!gratulacje z okazji narodzin ukochanych córeczek!!!!zdrówka!

Też dostałam smsa od Gastone:
O 6.53 przyszły na świat Zosia (2,4) i Hania (2,6). Na razie Hania leży w inkubatorze , ma problemy z oddychaniem, Zosia przy mamusi. Są cudowne i śliczne.
Moje gratulacje!!!! Oby z Hanią nie było nic poważnego. Życzę zdrówka!!!!

Alex gratuluję synków!!! DO końca mogą zmienić ułożenie. Moja dziewczyny zmieniły pozycje w ciągu 1 tygodnia kilka razy.

U nas wciąż nieciekawie. Nadia już od piątku w domku, a Zosia wciąż w szpitalu. Dziś ma prześwietlenie i okaże co dalej. Jeśli to tylko refluks to powinna jutro wyjść. Ale jest podejrzenie, że ma coś poważniejszego. Jestem załamana.

Ja juz po wizycie

wszystko dobrze
potwierdzilo sie ze to dwoch chlopcow
jeden ma 21cm 683g a drogi 22cm 790g

no i obydwoje ulozeni glowkowo co mnie okropnie martwi

dziewczyny powiedzcie w jakim tygodniu jest ostateczne ulozenie dzieciaczkow wiem ze mam jeszcze troche czasu ale sie zmartwilam troszke

od Gastone - "O 06.53 przyszły na świat Zosia (2,4) i Hania (2,6). OGROMNE GRATULACJE

alex2339 moi chlopcy do 24 chyba byli ułozeni jeden glowa w dol,a drugi w poprzek,a pozniej zaraz ten co byl w poprzek przekrecil sie nogami w dol i tak jest do dzisiaj.wydaje mi sie z tego co czytalam od dziewczyn co urodzily to nawet po 30tc moga sie jeszcze przekrecic.chyba nie ma takiej ostatecznej granicy czasowej,pewnie zalezy ile tam miejsca maja.Kasiony chlopcy byli ułozeni obydwaj głowkami w dół,ale i tak dali jej wybor rodzenia czy sn czy cc,takze sie nie martw.u niej co prawda zadecydowalo zycie,ale moze i tobie ewentualnie gdyby takie ulozenie zostalo dadza wybor.

GRATULACJE DLA GASTONE!DUZO,DUZO ZDROWKA DLA NIEJ I DZIEWCZYNEK!!!

aga_natalia nie martw sie,trzymam w kciuki aby to nie bylo nic powaznego.przesyłam moc pozdrowien!

Ostatnia edycja:
Gastone GRATUACJE!!! trzymajcie sie z dziewuszkami cieplutko!!
Wlasnie ucielam sobie drzemke. Jakos ostatnio taka spiaca jestem. A po obudzeniu sie kupilam sterylizator na allegro. Mam nadzieje ze bedzie ok.

mnie sie imie Gabriel podoba i zdrobnienie Gabrys tez :) ale najbardziej mi sie nie podoba imie Oskar :no:
a 4 raczkow po prostu sobie nie wyobrazam miec. Kosmos jakis hehe. A z ta pomoca od gminy to pewnie tak na poczatku a potem zapomna i beda ci rodzice mieli przechlapane. Wogole to ja juz sobie nie wyobrazam miec wiecej dzieci hehe. dwojeczka mi starczy ;).

Aga Natalia nie martw sie moze to jednak reflux. obys miala juz niunie przy sobie

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja po wizycie.

Gastone gratulacje, zdrówka dla mamusi i maluszków!!!

Niedługo pewnie i mi będziecie gratulowac maluchów bo mam zagrożenie duże, szyjka baaardzo się skróciła i macica sie stawia. Jutro mam się wstawić w szpitalu i możliwe że nie skończy się tylko na sterydach, mogę się spodziewać dłuższego pobytu coby zaliczyć 34 tyg. :-(:-(:-( mam też coś ta skurcze dostać, zobaczymy co ktg wykaże. Już nawet przed badaniem zanim zbadał szyjkę powiedział, że szpital koniecznie bo jak boli brzuch rwię czy inne takie to już to trzeba sprawdzić. No i powiedział że do końca sierpnia raczej nie dotrwam :(

o kurcze Olis to mnie zmartwilas. A pytalas lekarza jak to jest z tymi skurczami i twardnien iem brzucha? czy jak brzuch powykrzywiany to dzieciaczki sie wypinaja czy to juz skurcz? I jak on to stwierdzil, ze masz skurcze. <usisz lezec duzo i odpoczywac. A brzuch to Cie boli mocno?Trzymaj sie kochana!

reklama
Nie pytałam bo mi ciśnienie na myśl o szpitalu skoczyło że coś, jak mnie badał to wsadził rękę a drugą macał brzuch to akurat stwardniał i że cordafen mi dadzą albo coś "na rozluźnienie macicy". A odkąd wyszłam to brzuch mnie cały czas boli chyba z nerwów teraz, mówił że myślał że wytrzymam bez bólu z 2 tyg ale jak boli to już lipa, ale zdanie napisałam matko, brzuch mnie boli to znaczy bardziej rwie i takie parcie czuję na krocze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry