Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny, ja po wizycie.
Gastone gratulacje, zdrówka dla mamusi i maluszków!!!
Niedługo pewnie i mi będziecie gratulowac maluchów bo mam zagrożenie duże, szyjka baaardzo się skróciła i macica sie stawia. Jutro mam się wstawić w szpitalu i możliwe że nie skończy się tylko na sterydach, mogę się spodziewać dłuższego pobytu coby zaliczyć 34 tyg. :--
-( mam też coś ta skurcze dostać, zobaczymy co ktg wykaże. Już nawet przed badaniem zanim zbadał szyjkę powiedział, że szpital koniecznie bo jak boli brzuch rwię czy inne takie to już to trzeba sprawdzić. No i powiedział że do końca sierpnia raczej nie dotrwam
![]()
Cześć dziewczyny, ja po wizycie.
Gastone gratulacje, zdrówka dla mamusi i maluszków!!!
Niedługo pewnie i mi będziecie gratulowac maluchów bo mam zagrożenie duże, szyjka baaardzo się skróciła i macica sie stawia. Jutro mam się wstawić w szpitalu i możliwe że nie skończy się tylko na sterydach, mogę się spodziewać dłuższego pobytu coby zaliczyć 34 tyg. :--
-( mam też coś ta skurcze dostać, zobaczymy co ktg wykaże. Już nawet przed badaniem zanim zbadał szyjkę powiedział, że szpital koniecznie bo jak boli brzuch rwię czy inne takie to już to trzeba sprawdzić. No i powiedział że do końca sierpnia raczej nie dotrwam
![]()
Ja juz po wizycie
wszystko dobrze
potwierdzilo sie ze to dwoch chlopcow
jeden ma 21cm 683g a drogi 22cm 790g
no i obydwoje ulozeni glowkowo co mnie okropnie martwi
dziewczyny powiedzcie w jakim tygodniu jest ostateczne ulozenie dzieciaczkow wiem ze mam jeszcze troche czasu ale sie zmartwilam troszke
od Gastone - "O 06.53 przyszły na świat Zosia (2,4) i Hania (2,6). OGROMNE GRATULACJE
Alex gratuluję Synków i że wszystko z Nimi dobrzeco do tego ułożenia to sama jestem ciekawa.
I przede wszystkim gratulacje dla Gastoneduzo zdrowia dla Maluszków i żeby Hania szybko dogoniła Zosie w formie i obie mogły być z mamą
Motylicaja mi sie zawsze podobało imię Gabriel, tylko odstraszało mnie zdrobnienie Gabryś które mi się nie podoba
Gastone GRATUACJE!!! trzymajcie sie z dziewuszkami cieplutko!!
Wlasnie ucielam sobie drzemke. Jakos ostatnio taka spiaca jestem. A po obudzeniu sie kupilam sterylizator na allegro. Mam nadzieje ze bedzie ok.
mnie sie imie Gabriel podoba i zdrobnienie Gabrys tezale najbardziej mi sie nie podoba imie Oskar
a 4 raczkow po prostu sobie nie wyobrazam miec. Kosmos jakis hehe. A z ta pomoca od gminy to pewnie tak na poczatku a potem zapomna i beda ci rodzice mieli przechlapane. Wogole to ja juz sobie nie wyobrazam miec wiecej dzieci hehe. dwojeczka mi starczy.
Aga Natalia nie martw sie moze to jednak reflux. obys miala juz niunie przy sobie

czesc dziewczynki!
ale jestem niewyspana. Nie wiem juz co o tym myslec, ze mnie tak ciagnie brzuch i jakbym ceglowki miala w srodku jak sie w nocy przewracam z boku na bok. Do tego to twardnienie dosc czesto.Masakra jakas. W dzien jest wzgladny luz, ale zaczyna sie wieczorem. Moim dzieciom chyba nie podoba sie moje lezenie na bokach, bo pewnie ich gniote. Do tego co rano okolo godziny 4 budzi mnie mucha hehe. Mam serdecznie dosc tej zarazy. Najgorsze, ze nie da rady jej dopasc, bo sie skubana chowa ehhh a kot spi w najlepsze
Olis trzymam kciuki zebys szybciutko wyszla i zeby bylo wszystko ok. Ja tez sie boje co mi lekarz powie w poniedzialek. Jakos mam zle przeczucia. Tyle ze moj lekarz mowi ze sterydy podaje sie tylko jak jest zagrozenie duze porodem przedwczesnym, w innym wypadku nie daje. Ciekawe co dla niego znaczy duze zagrozenie.
Justella wczoraj moj D. odebral rzeczy z aptekizadowolona jestem , bo sporo oszczedzilam. Na samych witaminach 7zl. Do tego kupilam zamiast fridy -sopelek za 14zl
. Chyba juz bede tak robila zakupy w aptece.