evika
Aktywna w BB
witam grubaski :-) Ze spaniem u mnie jest tak samo jak u was - czyli masakra jakas . Nie dosc ze nie mam ani jednej pozycji w ktorej byloby mi wzglednie wygodnie to jeszcze to wstawanie na siku co 2 - 3 godziny ( srednio 3 razy w ciagu nocy - a klade sie okolo polnocy i juz nie spie czasami od 6 ) Na dodatek jeszcze mi hemoroidy wylazly , ucisk w nerwa korzonkowego , spuchniete stopy , problemy z oddychaniem , zgaga jak jasny gwint ... dosc , bo sie boje ze jeszcze mnie cus nowego dpopadnie . Wiedzialam ze koncowka ciazy bedzie ciezka ...ale az tak ...?! Dobrze ze juz blisko konca - musze wytrzymac .
No i w koncu zaczelam pakowac torbe do szpitala . Wczoraj zamowilam na allegro brakujace rzerczy ( pieluchy , podklady , kosmetyki ) . Czy bierzecie pieluchy tetrowe do szpitala dla dzieciaczkow ? Bo nie wiem czy brac i ile ?
No i w koncu zaczelam pakowac torbe do szpitala . Wczoraj zamowilam na allegro brakujace rzerczy ( pieluchy , podklady , kosmetyki ) . Czy bierzecie pieluchy tetrowe do szpitala dla dzieciaczkow ? Bo nie wiem czy brac i ile ?