reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć dziewczynki :-)

Kasiona fajnie że u chłopców wszystko ok.

U mnie wszytsko dobrze, weekend doc intensywny. Byliśmy wybrać komodę na ubranka dla maluchów i wybrać łóżeczka i materace. Kupiłam koce dla maluchów i rożki a na dniach będę zamawiać łóżeczka.

Martwi mnie tylko to cholerne twardnienie brzucha i nie wiem do ilu razy dziennie jest to w normie. Wizytę mam w przyszłą środę, póki co nie chcę panikować ale tak bardzo się martwię że będę musiała leżeć i że dzieciaki będą za wcześnie!!
Dlatego właśnie chcę mieć te podstawowe rzeczy już w domu w razie czego.

A w czwartek obciążenie glukozą :-(

Rainmanka czekam na wieści!!!

reklama
Ja mieszkałam na kołłątaja tzn dalej tam mieszkają moi rodzice. Na pewno się spotkamy, tylko musisz najpierw urodzić a potem obie musimy się wybrać w tamte strony :)

Jenefer ale fajnie.jak bys cos kiedys potrzebowala z tamtad,albo przekazac to nie ma problemu:)choc na razie jak pisalam boje sie i nie pojade chyba do rozwiazania.ale moja mama bedzie wpadac do mnie:)trzymaj w kciuki za mnie i chlopaczkow,aby wszystko potoczylo sie szczesliwie.bede mila dwoch kawalerów do twoich slicznotek:)

czesc Laski!
chciałam się z Wami podzielic wrazeniami po uzyciu tej wielgachnej poduchy-kojca w kształcie litery "C"- otóż jest boska.
mam ją od kilku dni i nie wyobrazam sobie leżenia w łózku bez niej.cudnie podpiera ciało i w jednej pozycji można leżec pół dnia,
dodam tylko, że gdy opuszczam na chwilę łóżko,kojec od razu zaczynają okupowac moje psy,wygodnie się w nim układając :)

co do łóżeczek to mam nielada dylemat,może Wy doradzicie co by tu wybrac?
2199ov4.jpg

2j68ch3.jpg

2rptrut.jpg

i5b3ae.jpg

Ostatnia edycja:
Ayla mi się podoba ostatnie. Pierwsze też ma coś w sobie ale nie wiem czy nie jest zbyt "zabudowane"

A zdjęcia super. My mamy sesję w środę zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Patrząc na Twoje fotki chyba będę musiała pomysleć o czymś mniej "standardowym" :-)
W cenie mamy ponad 50 fotek więc chyba ocś wymyślimy.

Chyba masz spory brzuszek, mamy podobny wiek ciąży a mój jest mniejszy. Wiesz ile teraz ważą Twoi chłopcy? Moje maluchy są w normie prawie 800 g każde a brzuszek skromny

Patrząc na Twoje fotki chyba będę musiała pomysleć o czymś mniej "standardowym" :-)
W cenie mamy ponad 50 fotek więc chyba ocś wymyślimy.

Chyba masz spory brzuszek, mamy podobny wiek ciąży a mój jest mniejszy. Wiesz ile teraz ważą Twoi chłopcy? Moje maluchy są w normie prawie 800 g każde a brzuszek skromny

wydaje mi się że po kilogramie,ale dowiem sie w czwartek byc moze.mam 100 w pasie-myślałam do tej pory ze to nie tak duzo :)
moi są ułożeni poprzecznie obydwaj wiec może to też ma jakiś wpływ na wielkośc brzucha.

Rainmanka czekam na wieści!!!

Więc już jestem po wizycie. Oczekałam się tam bardzo długo bo było opóźnienie ale było warto.
Szyjka ok. Dzieciaczki też.
Termin z listopadowego zmienił się na grudniowy ale pewnie grudzień mało prawdopodobny.
Dzieci są prawie równe, waga różni się o 10g (364 i 354).
No i jeden to 100% chłopak, drugie jeszcze niewiadomo z pewnym prawdopodobieństwem że też chłopak :)

reklama
Czekałam, czekałam i się doczekałam :-)

Gratuluję jednego chłopca!!!To dla Ciebie dobra wiadomość że byłoby dwoch chłopaczków?
Fajnie że wszystko jest dobrze tylko zastanawiam się co one takie leciutkie. Nie jestem lekarzem ale moje w 20 tyg miały tyle ważyły. Ale skoro lekarz mówi że ok to pewnie tak jest :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry