Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc dziewczynki! ja po wizycie u lekarza. Poi co szyjka ok co mnie ucieszylo. Lekarz mowi zeby jeszcze z 3 tyg ponosic to bedzie spoko, a ja da rade to do 38 tyg i wtedy rozwaianie przez cc. Teraz chlopaki glowami dio gory wiec i tak cc. Jeden wazy 2235g a drugi 2175g wiec rosna sobie ladnie. lekarz zadowolony no i mowi ze na 100% chlopaki, bo sie dopytywalam hehe. Jak chodzi o twardnienie brzusza to nic lekarz nie poradzil wiecej, ale spytalam czy u gory tez ma byc twardy podczas skurczu i oazuje sie ze tak, a u mnie malo kiedy calutki jest twardy, wioec pocieszam sie ze moze to rzeczywiscie maluchy wie wypinaja...oby.
Po wizycie odwiedzilam spotkalam sie z kolezanka nad jeziorem i troche sie wymeczylam bo siedzialam na twardej lawce. Teraz cierpie. Boli mnie kregoslup i leze bo juz nie mam sil wogole.

całe szczęscie!!2 miesiace w szpitalu to strasznie długo...zdrówka dla Was wszystkich i żeby dziewczynki ślicznie rosły!W koncu moge to napisac:
Zosienka jutro wychodzi do domu!
Jestem mega szczesliwa![]()
No i jutro dziewczynki koncza 2 m-ce,a moja Natusia 3 latka.
W koncu moge to napisac:
Zosienka jutro wychodzi do domu!
Jestem mega szczesliwa![]()
No i jutro dziewczynki koncza 2 m-ce,a moja Natusia 3 latka.