olis23 ale super ze cie puscili,psychicznie znowu odzyjesz!oszczedaj sie ile mozesz
2ania to widze ze z grubsza masz ogarnieta kwestie wyprawki i zobacz i na wszystko jakos starczylo czasu,a tak cie straszyli ehh ci lekarze.nie boj,kazda z nas to musi przejsc,ukojeniem bedzie usmiech malutkich zobaczysz,jestem pewna.odzywaj sie jeszcze do nas zanim pojdziesz
lenna1982 nie tylko ty tyle wydalas,ja policzylam ze ok 5tys juz wszystko wszystko powinno kosztowac.tez mamy dodatkowe ubezpieczenia to cos tam kasy dostaniemy,ale wydatki juz nam beda towarzyszyc zawsze

widze ze juz nawet masz sporo rzeczy.ja tez tak chcialam kupic komode,ale nie mam juz gdzie jej wstawic,kosztem łózka wielkiego ktore zostaje,zeby maluszki mogły polegiwac z nami czasami
jedynka nawet fajne to krzesłko-hustawka

ale chyba nie myslisz o tym różowym dla swoich chlopczykow hehe no wiesz mamusiu..

)ty to jestes spryciula w przygotowaniach,szybko sie uwinelas ze wszystkim,a jaki masz ten sterylizator,jakis uniwersalny czy pod konkretne butelki?myslisz ze sie cos takiego przyda,zastanawiam sie czy kupowac wlasnie..
pozdrowienia