lenna1982
Fanka BB :)
Dzięki za pomoc :-) Widzę, że wszystskie tak mamy. Tylko ja się tak nakręciłam wizją przedwczesnego porodu że zaczęłam panikować. Pokłóciłam się nawet z mężem bo mu powiedziałam że jadę dokupić ubranek a on mi na to że mam przystopować bo jeszcze za wcześnie. Nie mam połowy, na 62 nie mam nic i myślałam że jeszcze w tesco coś upoluję. Próbuję mu wytłumaczyć ile tego potrzeba a on mi cały czas że to za wcześnie i myśli że jak będzie potrzeba to wyskoczy do sklepu i kupi. A ja zawsze wyszperam jakąś okazję, coś taniej a nie później na siłę. Nie mam np żadnego body z krótkim rękawem a wiem, że też potrzeba. No i kłótnia wyszła taka, że w końcu mi powiedział że jak chcę to mam kupować a on nie będzie ingerował a ja mu na złość że poczekam i w końcu nie wiem jechać czy nie grrrr:-)
Rainmanka sesja się chyba udała, mamy mieć fotki w poniedziałek. Zrobiliśmy kilka zdjęć samego brzucha, kilka rozebranych tzn w samych majtkach a później robiliśmy w zbożu. Mamy też kilka zdjęć z mężem który okazał się bardzo kreatywny :-)
Widziałam tylko 2 fotki w aparacie które już mi się podobały więc myślę, że będzie ok. Te rozebrane oczywiście do prywatnego albumu :-) A do lekarza nie będę dzwonić bo w środę mam wizytę. Pierwszy raz miałam taką nockę. Spróbuję nospę i chyba będzie dobrze
Rainmanka sesja się chyba udała, mamy mieć fotki w poniedziałek. Zrobiliśmy kilka zdjęć samego brzucha, kilka rozebranych tzn w samych majtkach a później robiliśmy w zbożu. Mamy też kilka zdjęć z mężem który okazał się bardzo kreatywny :-)
Widziałam tylko 2 fotki w aparacie które już mi się podobały więc myślę, że będzie ok. Te rozebrane oczywiście do prywatnego albumu :-) A do lekarza nie będę dzwonić bo w środę mam wizytę. Pierwszy raz miałam taką nockę. Spróbuję nospę i chyba będzie dobrze

ona to lubi ostatnio. Myślę że może coś o terminie porodu pogadam z gineksem, zawsze to będzie na co czekać bo teraz to nie wiadomo co i jak i kiedy.