adunnnia90
Fanka BB :)
Piękne widoczki u nas od 3 dni śnieg zapowiadają a ani widu ani słychu... [emoji20]A u mnie dziś za oknem takie piękne widoki...
Zobacz załącznik 830861
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne widoczki u nas od 3 dni śnieg zapowiadają a ani widu ani słychu... [emoji20]A u mnie dziś za oknem takie piękne widoki...
Zobacz załącznik 830861
@adunnnia90 a w jakiej części Polski mieszkasz? :-)Piękne widoczki u nas od 3 dni śnieg zapowiadają a ani widu ani słychu... [emoji20]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
60 km od Poznania [emoji4] a Ty gdzie że takie widoczki@adunnnia90 a w jakiej części Polski mieszkasz? :-)
No i super. Kolejne świetne wiadomościHej dziewczynyJestem już po wizycie u lekarza. Dziewczynki mają niezłą masę
2950 i 2750. Dostalam skierowanie zeby dwa razy zrobić zapis NST i jesli każdy będzie dobry, to mam skierowanie do szpitala z ktorym mam się zjawić 11 grudnia - tam mają zadecydować czy będzie poród sn czy cc. Tętno dziewczynek jest o.k więc jestem w miarę spokojna. Trochę się martwiłam po ostatnich ekscesach.
Hej dziewczynyJestem już po wizycie u lekarza. Dziewczynki mają niezłą masę
2950 i 2750. Dostalam skierowanie zeby dwa razy zrobić zapis NST i jesli każdy będzie dobry, to mam skierowanie do szpitala z ktorym mam się zjawić 11 grudnia - tam mają zadecydować czy będzie poród sn czy cc. Tętno dziewczynek jest o.k więc jestem w miarę spokojna. Trochę się martwiłam po ostatnich ekscesach.