@apostrofa odmelduj sie
jak sie czujesz? Kiedy masz wizyte i jak maluchy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej.@apostrofa odmelduj siejak sie czujesz? Kiedy masz wizyte i jak maluchy?
Pieknie, niech rosnaHej.
W niedzielę na wycieczke się wybraliśmy i zrobilampieszo 2,5 km. Nie wiem jakim cudem!
Są dni, ze wiecej leżę, szczegolnie rano, a czasami jak w nd pełna energii jestem (,choc zolwie tempo już mi towarzyszy,). Odpuscilam sprzatanie, bo to mnie już męczy.
Dzisiaj byłam u gina. Pierwsze KTG za mna. Wszystko w porządku. Skurczy brak. Dzieciarnia rośnie równo - waga pomiędzy 1600-1700 g kazdy.
Ułożeni glowkowo oboje, ale w kwestii porodu gin mówi, że mogę wybierac - sn czy cc. A ja pojecia nie mam co robić...
Chodze do takiego ktory jest najblizejWow apostrofa podziwiam. Widze ze jestes na końcówce a jeszcze dajesz rade. Ja juz teraz po 1 km zolwim tempem jestem zmeczona. Co do porodu to ciezki wybór... moja lekarka od razu zaklada cc a ja nie protestuje... po pierwszym prodzie trudno mi se wyobrazic podwójny choc wiem ze cc to tez nie bułka z masłem :/ najbardziej przekonuje mnie do cc wizja ze jest spore prawdopodobienstwo ze sie wymecze przy sn a pojdzie cos nie tak i zrobia cc... moze lepiej od razu cc.
Aniaplus do jakiego to labu chodzisz?
Dziękuję. [emoji8]@Justin87 zapraszamy na wątek![]()