U mnie z poczatku tez jeden byl bardziej butelkowy, a drugi zdecydowanie cyckowy i z butli nie umial pic. Teraz im wszystko jedno, byleby jescJuż nie. Doktor mówił że pięknie przybierają. Tylko że jedna nie chce cycka ,a druga już tak.ale i tak karmione mm.
reklama
mama płci męskiej
Fanka BB :)
Śliczne te królewnyJuż nie. Doktor mówił że pięknie przybierają. Tylko że jedna nie chce cycka ,a druga już tak.ale i tak karmione mm.Zobacz załącznik 929053

A ja mam nadzieję, że dotrzymam chociaż do tego 36tyg, bo strasznie twardnieje mi już brzuch i boję się, że teraz praktycznie każdego dnia chcą wyjść....masakra. Biorę Nospe i leżę, ale to za dużo nie daje

Wizyta aż 10 stycznia, ale pójdę szybciej, bo się strasznie boję. A jak już za dużo będzie się działo to prosto na szpital.
Mnie cały czas twardnial. Już bez noszy nie szłam spać, bo był tak nawet,że nie mogłam zasnąć.Śliczne te królewnypozdrawiamy
A ja mam nadzieję, że dotrzymam chociaż do tego 36tyg, bo strasznie twardnieje mi już brzuch i boję się, że teraz praktycznie każdego dnia chcą wyjść....masakra. Biorę Nospe i leżę, ale to za dużo nie daje
Wizyta aż 10 stycznia, ale pójdę szybciej, bo się strasznie boję. A jak już za dużo będzie się działo to prosto na szpital.
Ty masz termin na luty. To który to teraz tydzień?
mama płci męskiej
To może dotrwam
Dziś dokładnie 33+4
No to jeszcze trochę. Musisz wytrzymać. Staraj się jak najwięcej odpoczywać.To może dotrwamDziś dokładnie 33+4
mama płci męskiej
Właśnie wiem i staram się jak najwięcej. Teraz już z każdego skończonego dnia się cieszę
ja dam radę..oby dzieci chciały jeszcze chociaż dwa tyg w brzuchu posiedzieć
Będzie dobrze. Trzymam za was kciuki. Ja też ostatnio cieszyłam się z każdego dnia spędzonego w trojpaku.Właśnie wiem i staram się jak najwięcej. Teraz już z każdego skończonego dnia się cieszęja dam radę..oby dzieci chciały jeszcze chociaż dwa tyg w brzuchu posiedzieć
![]()
reklama
mama płci męskiej
SuuperJa idę do domu. Wypuszczają nas. Zrobili USG z dziewczynami wszystko w porządku.

Podziel się: