moira
Fanka BB :)
maborka - mnie często robi się słabo, ale jeszcze nigdy nie zemdlałam. Najgorzej jest w kolejkach w małych pomieszczeniach. Uważaj na siebie! A na przeziębienie pij słabą herbatkę z wyciśniętą połówką cytryny i miodkiem - na mnie zawsze działa i w dodatku ją uwielbiam.
Gemini - eh chciałabym mieć moje szkraby już koło siebie.. Trochę się martwię jak ja dam radę, ale jakoś to musi być. M obiecał byc ze mną non stop przez pierwsze 2 tyg i może dłużej. A potem może któraś babcia będzie sie pojawiać choć raz na czas..
Co do wózka to u nas chyba musi być taki z wersją z dopinanymi fotelikami. Mieszkamy na totalnym zadupiu i wszędzie musimy dojeżdżać, nawet do głupiego sklepu. Przekładanie więc dzieci z gondolek do fotelików i z powrotem to chyba trochę za dużo zamieszania. Zwłaszcza jak np zasną w czasie jazdy.
Gemini - eh chciałabym mieć moje szkraby już koło siebie.. Trochę się martwię jak ja dam radę, ale jakoś to musi być. M obiecał byc ze mną non stop przez pierwsze 2 tyg i może dłużej. A potem może któraś babcia będzie sie pojawiać choć raz na czas..
Co do wózka to u nas chyba musi być taki z wersją z dopinanymi fotelikami. Mieszkamy na totalnym zadupiu i wszędzie musimy dojeżdżać, nawet do głupiego sklepu. Przekładanie więc dzieci z gondolek do fotelików i z powrotem to chyba trochę za dużo zamieszania. Zwłaszcza jak np zasną w czasie jazdy.
bo ten brzuchol tak rosnie niesamowicie szybko mi, ciągle +kg..niby wszyscy mowia ze mam maly jak na blizniaki i 6 miesiac ale ja go czuje juz i ciazy mi strasznie..a teraz ostatnio mam tak zacisniety zoladek i zgage mialam przedwczoraj..straszne uczucie! i maluchy tak szaleja teraz