reklama

Ciąża bliźniacza

Jak sie czujesz?
Fizycznie czuję się ok. Chłopcy rosną jeden waży ok 2 kg a drugi 1600 aczkolwiek psychika troche mi tu kuleje . Niby chodzę już do toalety (podpisałam zgodę że decyduję się na to sama)i to dało mi trochę takiej wolności ale nie na długo czuję taką bezsilność że muszę tu być kiedy na zewnątrz piękna pogoda , ludzie spacerują ..

reklama
Fizycznie czuję się ok. Chłopcy rosną jeden waży ok 2 kg a drugi 1600 aczkolwiek psychika troche mi tu kuleje . Niby chodzę już do toalety (podpisałam zgodę że decyduję się na to sama)i to dało mi trochę takiej wolności ale nie na długo czuję taką bezsilność że muszę tu być kiedy na zewnątrz piękna pogoda , ludzie spacerują ..
To juz duzi. Rozumiem jak sie czujesz. Niecaly rok temu bylam w podobnej sytuacji. Wiem ze Ci ciezko, ale za jakis czas pomyslisz sobie "warto było". Sciskam!

Moje są narazie malutkie bo to 9 tc jeden 2.16 drugi 2.12 tyle ze są jednokosmowkowe wiec jestem wyczulona
No tak Wtedy zwraca się szczególną uwagę na różnice. U mnie nie ma możliwości Podkradania , ale jeśli będą nie równo rosnąć bardzo to trzeba zrobić CC bo najwidoczniej coś przeszkadza.
Ciążę jednokosmowkowa chyba z reguły rozwiązuje się wcześniej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry