Guni85
Fanka BB :)
Tu pewnie też ile ludzi to historii ale ja osobiście bardzo polecam wziąć już nawet do szpitalaJa się bardzo mocno zastanawiam nad laktatorem, i pewnie będę na tym jechac o ile mleka będzie starczyć dla maluchów![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tu pewnie też ile ludzi to historii ale ja osobiście bardzo polecam wziąć już nawet do szpitalaJa się bardzo mocno zastanawiam nad laktatorem, i pewnie będę na tym jechac o ile mleka będzie starczyć dla maluchów![]()
No właśnie oglądałam już te podwójne laktatory. Niektóre są mega drogie, ja coś znajdę może do 400zl, tez wlansie dużo czytałam o tym ze najlepiej zabrać do szpitala, i właśnie tym bardziej przy bliźniakachTu pewnie też ile ludzi to historii ale ja osobiście bardzo polecam wziąć już nawet do szpitalazwłaszcza przy bliźniakach,bo często zdarza się że rodzą się za wcześnie i nie są odrazu z mamą (moje z 36+5 były 3 dni w inkubatorze)a te laktację jakoś trzeba rozbudzić jeśli mleka odrazu nie ma
w obu przypadkach u mnie było tak (tak się powszechnie myślę robi)że położne kazały pić herbatki/proszki na laktację i ,,pracować"laktatorem co trzy godziny chyba. Ze starsza córka nie miałam go w szpitalu, we trzy w pokoju dzielysmy szpitalny laktator i trochę to była masakra
ja miałam taki po koleżance w obu przypadkach ale jak można sobie zafundować np medeli,podwójny no to mega
![]()
No widzisz [emoji2368]. Tęsknię za tamtym czasem [emoji1787][emoji1787]Ale ja nie mówię że to jest jak ręką odjąłogólnie byłam zaskoczona że miałaś tak jajtowo no bo nie poznałam jeszcze mamy bliźniaków która miała spokojne początki
![]()
Tak moje też tak się rozbiegu ja...czasami serio się boje o ich bezpieczeństwoNo widzisz [emoji2368]. Tęsknię za tamtym czasem [emoji1787][emoji1787]
Jak u Ciebie? Walczycie dalej czy już po? Jak się czujesz? My dalej walczymy. Jutro kolejne badania i mierzenie zobaczymy co to będzieJa wychodzę z założenia, że jakoś to będzieludzie przeżywają z bliźniakami i bliźniaki też przeżywają
z mojego punktu widzenia chyba macie lepsza sytuację, kiedy bliźniaki są na start - pierwsze dzieci. Ja mam dwulatkę w domu i niestety wiem czego się po niemowlaku spodziewać, a w wersji razy dwa to już czasem przeraża. Ale co poradzisz, jak nie my to kto?
W piątek nastąpiła szybka akcja bydgoskiej policji, gdyż okazało się ze mniejsza przez tydzień nic nie przybrała i po 50 minutach były poza mamą;Jak u Ciebie? Walczycie dalej czy już po? Jak się czujesz? My dalej walczymy. Jutro kolejne badania i mierzenie zobaczymy co to będzie![]()
GratulacjeW piątek nastąpiła szybka akcja bydgoskiej policji, gdyż okazało się ze mniejsza przez tydzień nic nie przybrała i po 50 minutach były poza mamą;
Mela 2380 50 cm, Olka 1650 44 cm obie 10 pkt/10
Po cesarce armagedon, walka z laktacja, dziewczyny w inkubatorach, ale od niedzieli większa jest ze mną, a mniejsza poza inkubatorem (dzisiaj był lekki kryzys- plus jeszcze żółtaczka, wiec wróciła do inku, ale wyglada to dobrze). Mam już mleka dla całego oddziałudziewczyny są tylko na moim. Rośniemy
Trzymam za Was przeokropnie mocno kciuki!
Gratulacje!!! Niech małe gwiazdy szybko dochodzą do siebie i niech rosną silne i zdroweW piątek nastąpiła szybka akcja bydgoskiej policji, gdyż okazało się ze mniejsza przez tydzień nic nie przybrała i po 50 minutach były poza mamą;
Mela 2380 50 cm, Olka 1650 44 cm obie 10 pkt/10
Po cesarce armagedon, walka z laktacja, dziewczyny w inkubatorach, ale od niedzieli większa jest ze mną, a mniejsza poza inkubatorem (dzisiaj był lekki kryzys- plus jeszcze żółtaczka, wiec wróciła do inku, ale wyglada to dobrze). Mam już mleka dla całego oddziałudziewczyny są tylko na moim. Rośniemy
Trzymam za Was przeokropnie mocno kciuki!