reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Jedynka ja myślę, że nim się obejrzysz to przyjdzie Twoja kolej i chłopaki będą już na świecie. Nie pamiętam tylko która później w kolejności. Kurde czyżby JA????:szok:

reklama
hej
przede wszystkim gratuluję rozpakowanym mamusiom :biggrin2:
Jesteście bardzo dzielne!

my jesteśmy po ważnym usg.
Maluszki mają się dobrze, rosną jak na drożdzach. Mają już po 6 cm.
Wszystko w porządku: serduszka, mózgi, przeziernistość karkowa, kości nosowe.
uff...kamień spadł nam z serca. Dzieciaki zdrowe!
Niestety jeszcze za wcześnie, żeby lekarz mógł powiedzieć jakiej są płci.
Musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać do kolejnego usg (w 20tc, pod koniec października) - eh! jeszcze tyle czasu!

Słyszeliśmy serduszka - ja oczywiście się popłakałam.
Całą ciążę mam oczy w mokrym miejscu ;-)

Bardzo się cieszę bo na usg był ze mną mój mąż.
Pierwszy raz widział maleństwa "na żywo"
Po całym usg powiedział "rany jakie to emocjonujące!" Ale się uśmiałam!

ANAKONDA i dla Ciebie ogromne gratulacje. Niech teraz maleństwa zdrowo się chowają :)
Ale dziś wysyp dobrych wiadomości :)

Oleniolek cieszę sie że usg wyszło dobrze :) powodzenia w dalszych tygodniach :)

A dziś na National Geographic był fajny program o bliźniakach "W łonie matki". Głównie było o jednojajowych ale jak dla mnie bardzo ciekawy.

ANAKONDA WIELKIE GRATULACJE,ALE DUZE CHŁOPAKI,SUPER!!DUZO ZDROWKA DLA WAS!jak wygladaja pierwsze dni z dziecmi po powrocie ze szpitala?
Jedynka no to kolej na Ciebie,choc pewnie tak czekasz az do 3kg dobija,przyznaj sie;);)co dzisiaj porabiasz.ja tez mam paciorkowca,grzyby i jeszcze jakiegos gronkowca,ktory jest niegrozny dla nikogo.i co przebilam cie;)dostalam antybiotyk,ale i tak w szpitalu musza podac antybiotyk przed porodem.ty ile masz tych ciuszkow do szpitala,wez mi powiedz bo ja juz sama nie wiem i glupieje ze mam w torbie za malo.bierzesz butelki i laktator?
oleniolek fajnie ze usg przebieglo pomyslnie,ze wszystko wyszlo na nim ok.

Odebrałam wyniki i alat i aspat mam dwukrotnie większy niż norma przewiduje :(

Jutro przed południem idę do lekarza no i zobaczymy czy czeka mnie szpital czy nie. Dam znać

a nie było mnie tylko chwile....

OLIS gratulacje!!!! w końcu się doczekałas!! :) pięknie donosiłas dziewczynki!!! zuch mama z Ciebie!!łap forme jak najszybciej i duuużo zdrówka zyczę!!!

ANAKONDA!!!gratulacje z okazji narodzin synków!!!okazałe chłopaki!!!daj znac jak mijają pierwsze dni w domu.

Lenna następna jest Jedynka potem chyba Justella,potem Ty i yyyyy....ja i Rainmanka?to niedobrze z tą watróbką Twoją...trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i Jedynka Twoją tak samo!

Witam mamuski nocna pora :) wlasnie pelnie warte przy moich maluszkach . No i sie pochwalic chcialam ze juz od 5 dni jestesmy w domciu :) dzieciaczki urodzily sie 6.09 przez cc , udala sie parka - Iza i Piotrus junior . Tak sie balam tego znieczulenia ledzwiowego ... ale nie taki diabel straszny ... :) Niesamowite przezycie , powiem nieskromnie ze jestem baaaardzo szczesliwa i baaardzo z siebie dumna :)
Dalsze informacje o maluszkach ( i fotki ) w odpowiednim watku :) bo nie chce tu zasmiecac i sie powtarzac :)))

Olis i Anakonda - WIEKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!

reklama
Evika, nareszcie się odezwałaś :) gratuluję parki :) Cieszę się że wszystko dobrze.... to lece pooglądac fotki :)

Ayla ale to dziwnie brzmi że już łapię się do kolejki na poród... kurcze ale ten czas leci. A dopiero co się dowiedziałam że jestem w ciąży :)

Lenna aj ta wątrobka, i ja trzymam kciuki za wizytę. Nie dość że człowiek denerwuje się tą końcówką to jeszcze coś się musi przyplątac.

Do góry