reklama
motylicaja
Fanka BB :)
Anakonda,Olis i Spedkasia-WILEKIE GRATKI!!!!!!!!!
za inne mamusie trzyma mocno kciuki:*
za inne mamusie trzyma mocno kciuki:*
oleniolek
hej
przede wszystkim gratuluję rozpakowanym mamusiom
Jesteście bardzo dzielne!
my jesteśmy po ważnym usg.
Maluszki mają się dobrze, rosną jak na drożdzach. Mają już po 6 cm.
Wszystko w porządku: serduszka, mózgi, przeziernistość karkowa, kości nosowe.
uff...kamień spadł nam z serca. Dzieciaki zdrowe!
Niestety jeszcze za wcześnie, żeby lekarz mógł powiedzieć jakiej są płci.
Musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać do kolejnego usg (w 20tc, pod koniec października) - eh! jeszcze tyle czasu!
Słyszeliśmy serduszka - ja oczywiście się popłakałam.
Całą ciążę mam oczy w mokrym miejscu ;-)
Bardzo się cieszę bo na usg był ze mną mój mąż.
Pierwszy raz widział maleństwa "na żywo"
Po całym usg powiedział "rany jakie to emocjonujące!" Ale się uśmiałam!
przede wszystkim gratuluję rozpakowanym mamusiom

Jesteście bardzo dzielne!
my jesteśmy po ważnym usg.
Maluszki mają się dobrze, rosną jak na drożdzach. Mają już po 6 cm.
Wszystko w porządku: serduszka, mózgi, przeziernistość karkowa, kości nosowe.
uff...kamień spadł nam z serca. Dzieciaki zdrowe!
Niestety jeszcze za wcześnie, żeby lekarz mógł powiedzieć jakiej są płci.
Musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać do kolejnego usg (w 20tc, pod koniec października) - eh! jeszcze tyle czasu!
Słyszeliśmy serduszka - ja oczywiście się popłakałam.
Całą ciążę mam oczy w mokrym miejscu ;-)
Bardzo się cieszę bo na usg był ze mną mój mąż.
Pierwszy raz widział maleństwa "na żywo"
Po całym usg powiedział "rany jakie to emocjonujące!" Ale się uśmiałam!
rainmanka
ANAKONDA i dla Ciebie ogromne gratulacje. Niech teraz maleństwa zdrowo się chowają 
Ale dziś wysyp dobrych wiadomości
Oleniolek cieszę sie że usg wyszło dobrze
powodzenia w dalszych tygodniach 
A dziś na National Geographic był fajny program o bliźniakach "W łonie matki". Głównie było o jednojajowych ale jak dla mnie bardzo ciekawy.
Ale dziś wysyp dobrych wiadomości
Oleniolek cieszę sie że usg wyszło dobrze
A dziś na National Geographic był fajny program o bliźniakach "W łonie matki". Głównie było o jednojajowych ale jak dla mnie bardzo ciekawy.
ANAKONDA WIELKIE GRATULACJE,ALE DUZE CHŁOPAKI,SUPER!!DUZO ZDROWKA DLA WAS!jak wygladaja pierwsze dni z dziecmi po powrocie ze szpitala?
Jedynka no to kolej na Ciebie,choc pewnie tak czekasz az do 3kg dobija,przyznaj sie
co dzisiaj porabiasz.ja tez mam paciorkowca,grzyby i jeszcze jakiegos gronkowca,ktory jest niegrozny dla nikogo.i co przebilam cie
dostalam antybiotyk,ale i tak w szpitalu musza podac antybiotyk przed porodem.ty ile masz tych ciuszkow do szpitala,wez mi powiedz bo ja juz sama nie wiem i glupieje ze mam w torbie za malo.bierzesz butelki i laktator?
oleniolek fajnie ze usg przebieglo pomyslnie,ze wszystko wyszlo na nim ok.
Jedynka no to kolej na Ciebie,choc pewnie tak czekasz az do 3kg dobija,przyznaj sie
oleniolek fajnie ze usg przebieglo pomyslnie,ze wszystko wyszlo na nim ok.
a nie było mnie tylko chwile....
OLIS gratulacje!!!! w końcu się doczekałas!!
pięknie donosiłas dziewczynki!!! zuch mama z Ciebie!!łap forme jak najszybciej i duuużo zdrówka zyczę!!!
ANAKONDA!!!gratulacje z okazji narodzin synków!!!okazałe chłopaki!!!daj znac jak mijają pierwsze dni w domu.
Lenna następna jest Jedynka potem chyba Justella,potem Ty i yyyyy....ja i Rainmanka?to niedobrze z tą watróbką Twoją...trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i Jedynka Twoją tak samo!
OLIS gratulacje!!!! w końcu się doczekałas!!
ANAKONDA!!!gratulacje z okazji narodzin synków!!!okazałe chłopaki!!!daj znac jak mijają pierwsze dni w domu.
Lenna następna jest Jedynka potem chyba Justella,potem Ty i yyyyy....ja i Rainmanka?to niedobrze z tą watróbką Twoją...trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i Jedynka Twoją tak samo!
Witam mamuski nocna pora
wlasnie pelnie warte przy moich maluszkach . No i sie pochwalic chcialam ze juz od 5 dni jestesmy w domciu
dzieciaczki urodzily sie 6.09 przez cc , udala sie parka - Iza i Piotrus junior . Tak sie balam tego znieczulenia ledzwiowego ... ale nie taki diabel straszny ...
Niesamowite przezycie , powiem nieskromnie ze jestem baaaardzo szczesliwa i baaardzo z siebie dumna 
Dalsze informacje o maluszkach ( i fotki ) w odpowiednim watku
bo nie chce tu zasmiecac i sie powtarzac
))
Olis i Anakonda - WIEKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!
Dalsze informacje o maluszkach ( i fotki ) w odpowiednim watku
Olis i Anakonda - WIEKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!
reklama
rainmanka
Evika, nareszcie się odezwałaś
gratuluję parki
Cieszę się że wszystko dobrze.... to lece pooglądac fotki 
Ayla ale to dziwnie brzmi że już łapię się do kolejki na poród... kurcze ale ten czas leci. A dopiero co się dowiedziałam że jestem w ciąży
Lenna aj ta wątrobka, i ja trzymam kciuki za wizytę. Nie dość że człowiek denerwuje się tą końcówką to jeszcze coś się musi przyplątac.
Ayla ale to dziwnie brzmi że już łapię się do kolejki na poród... kurcze ale ten czas leci. A dopiero co się dowiedziałam że jestem w ciąży
Lenna aj ta wątrobka, i ja trzymam kciuki za wizytę. Nie dość że człowiek denerwuje się tą końcówką to jeszcze coś się musi przyplątac.
Podziel się: