reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witam z rana.
Jak minęły nocki? Ciekawe co u naszych Mam w szpitalach. Jak Lenna... no i co u Olis, jak dzieciaczki i kiedy wychodzą.
Ja wczoraj skomentowałam na listopadówkach przyrosty wagi pisząc też ile ja przytyłam i po komentarzach wieczorem wpadłam w mały dołek i teraz się zadręczam że ze mną coś nie tak nie mówiąc już o dzieciach.

Witam z rana.
Jak minęły nocki? Ciekawe co u naszych Mam w szpitalach. Jak Lenna... no i co u Olis, jak dzieciaczki i kiedy wychodzą.
Ja wczoraj skomentowałam na listopadówkach przyrosty wagi pisząc też ile ja przytyłam i po komentarzach wieczorem wpadłam w mały dołek i teraz się zadręczam że ze mną coś nie tak nie mówiąc już o dzieciach.

haha,tak to jest..po prostu każda by sie chciała zamienic z Tobą..jestes na diecie cukrzycowej a poza tym dzieciaki ciągną z Ciebie.nic sie nie martw.a kiedy masz usg?
a ja znowu jestem chora.masakra jakas...

Kasioa!!jak tam Twoje chłopaki?jak sobie radzisz?

czesc ayla, wszytsko super, dzis mamy kontrole u lekarza, troche zmeczona jestem :)a raczej nie dospana i ucze sie kurde bo 24 wrzesnia mam egzmain na prawo jazdy teorie po wlosku..powiem szcerze ze moglam sie wstrzymac troche ale ja to taka w goracej wodzie kapana :)
a chlopaki to jedza na potege, za miesiac moja mama nas zosatwia wiec to dopiero bedzie
a ty jak sie czujesz? juz blizej konca :)

dzieki,oprócz kolejnego przeziębienia nie najgorzej!przecudni są Twoi synkowie,widziałam fotki;)to masz zdrowie swieżo po porodzie na takie wyzwania!!trzymam kciuki za Chłopaków i powodzenia na egzaminie!!trzymaj sie dzielnie.pozdrawiam

dzieki,oprócz kolejnego przeziębienia nie najgorzej!przecudni są Twoi synkowie,widziałam fotki;)to masz zdrowie swieżo po porodzie na takie wyzwania!!trzymam kciuki za Chłopaków i powodzenia na egzaminie!!trzymaj sie dzielnie.pozdrawiam

dzieki :) tez pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki :) za ciebie i dzidziusie i lajtowy porod :)

Pierwsza prawie bezsenna noc za mna.
Na sali miałam 1 dziewczyne ze skurczami wiec do 1 sie meczyla a ja razem z nia. Od 4 juz oddzial zyje, robili mi ktg więc byłam ledwo żywa. Na wieczór była kroplówa, rano druga no i trzeba czekać.
Na porannym obchodzie lekarz zwiększył mi fenoterol do 4X1 i nie wiem czemu. Podobno ktg ok- tak mówiła pielęgniarka więc nie mam pojęcia. Dziś dyżur ma mój lekarz może od niego coś się dowiem.

Ayla mój lekarz pisząc mi wczoraj skierowanie powiedział że w piątek zrobią mi badania i jak będzie ok to może w sobote mnie puszczą ale jakoś nie chce mi sięw to wierzyć

reklama
Lenna ja tez spalam moze na 3 noce w sumie jedna niecala,podobno sie pozniej czlowiek przyzwyczaja.nie zycze ci jednak bys musiala,tylko zebys wrocila sobie jeszcze do domku.napisz co tam lekarz twoj powiedzial.
Kasiona slicznosci chlopaczki,ja czekam cierpliwie na moich z utesknieniem;)
opowiem wam co mi sie wczoraj wieczorem przytrafiło..wczoraj wieczorem poszlam wziac moje leki i luteine dop.i taka jeszcze wieksza globulke(na te moje grzybki po posiewie).poszlam sie polozyc.za jakies pol godz.poszlam siusiu i zamarlam.na wkladce zobaczylam plame krwi takiej rozmytej.wpadlam oczywiscie w panike i wołam meza,a on zobaczyl i mowi-no to jedziemy.zadzwonilam do mojego lekarza-tak jestesmy umowieni i on kazal na izbe szybko i zeby go informowac.na izbie o mnie juz wiedzieli(moj lekarz juz mnie zaanonsował)i od razu ktg,usg,badanie dop.i wywiad.po szczegółowym badaniu-zadnego krwawienia z drog rodnych nie było,maluchy ok,wody po rowno w obu workach całych,łozysko ok-no po prostu wszystko dobrze.okazało sie ze najpr.przyczyna było to ze po wpychaniu przez 10 dni tych wielkich globulek+luteinax2 dop podraznilam sobie szyjke na ktorej mam malego polipa.jakies naczynko peklo najwidoczniej.dalej zadnej plamki nie było juz do chwili obecnej.bylismy tam od 10.30 do 1.30 w nocy.ehh ile stresu bo myslalam ze nie daj boze cos sie zaczyna.po naradach puscili mnie do domku;)mowie wam tyle stresu,ale na szczescie juz w domciu i kamien z serca..
nie mam jeszcze wiesci od Jedynki-jak tylko cos bede wiedziala to od razu pisze.

Do góry