reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Jedynka gratulacje!!!!!!!

Chyba jednak na sobocie się u mnie nie skończy. Wkurza mnie najbardziej na świecie to, że oni tu nic nie mówią. Zwiększyli mi fenoterol do 4X1 i nawet nie powiedzieli czemu.
Na popołudniowym ktg wyszedł mi jeden skurcz jak to powiedziała pielęgniarka pewnie nic groźnego i tyle się dowiedziałam :) Aha i jeszcze że płukać trzeba 3 dni a pełne 3 dni wychodzi w sobote. Ja wiem, że wszystko dla dobra dzieci ale one szaleją od świtu i wiem że to dlatego że ja się czuję "mało komfortowo"

Rainmanka ja przed wizytą myślałam że moje maluchy będą miały maksimum 1200 g a są wielkie, jak te z pojedynczych ciąż więc może i Twoje Cię mile zaskocza :)

Witam z rana.
Cisza coś z rana, ale Olis nie ma i nie ma kto pisać. Teraz to biedna chyba niedosypia ale szczęśliwa na pewno :)
Ciekawe co u Niej, co u Jedynki... jak się czują, jak dzieciaczki. Może niedługo sie odezwą.

Ja dziś obudziłam się gdzies po 3, poszłam do WC i po spaniu. Małe tak zaczęły wariowac w brzuchu że nie mogłam się skupic na zaśnięciu, trwało to z 1,5 godziny. Jak kładłam rękę na brzuchu to przestawały, wzięłam rękę znów wariactwo... Co sie im dziś stało to nie wiem.
Do tego dziwne sny, m.in że miałam strasznego dołka i byłam rozdrażniona że krzyczałam na ludzi, dzieci znajomych ciągnęły mnie za ubranie a ja szamotałam się z nimi i z moim wielkim brzuchem. To chyba dlatego mi się śniło że naczytałam się jakie dziewczyny mają wahania nastrojów.

Miłego dnia Wam życzę.
Lenka a Tobie szybkiego powrotu do domu.

hej,
ja tez mam dramat w nocy.np.zasne o 22 budze sie o 23 i potem do 3 albo 4 nie moge spac.i tak codziennie:)
no ciekawe jak sobie dziewczyny radzą...hmmm...a my juz niedługo..suwak mi odlicza jeszcze 60 dni.i sie dopiero zacznie.normalnie mam gesia skóre.:)
rainmanka to next piatek juz pewnie poznasz płec,a co Ci sie wydaje?i jakie imiona,bo jeden to Przemus,tak?a drugie?

Ja cały czas mówię że drugie to dziewczynka bo imię miałam wybrane już dawno - Milenka. :) a jak będzie chłopak to imie będzie wybrane po urodzeniu. Ja bym chciała Tomisław (żeby słowiańskie i takie chociaż troszke inne), mąż ma inny pomysł więc wtedy byłoby losowanie. Ale póki co nadal mam nadzieję że dziewczynka tam jednak jest.
A u Was juz zdecydowaliście jakie imię dla drugiego Synka?

No faktycznie cisza :)

U mnie wprost przeciwnie, co się nasłucham porodów....Zwłaszcza w nocy, masakra po prostu jak się laski wydzierają.

A ja tu gniję minimum do poniedziałku bo dopiero wtedy porobią mi badania. Calutki dlugi weekend przede mną. Jestem głodna, niewyspana i stęskniona za własnym łóżkiem :)

Ja cały czas mówię że drugie to dziewczynka bo imię miałam wybrane już dawno - Milenka. :) a jak będzie chłopak to imie będzie wybrane po urodzeniu. Ja bym chciała Tomisław (żeby słowiańskie i takie chociaż troszke inne), mąż ma inny pomysł więc wtedy byłoby losowanie. Ale póki co nadal mam nadzieję że dziewczynka tam jednak jest.
A u Was juz zdecydowaliście jakie imię dla drugiego Synka?
no:)Maksiu,Eryk,Filip albo Joachim:)

reklama
Obraz 006.jpgmoje kruszynki.

Do góry