Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki!Nutria- witam z otwartymi rękamiTu masz info odnośnie ciąż bliźniaczych
Jedno- czy dwujajowe?
z niego wynika ze będziesz mieć dwa łożyskaCzyli taką sytuacje jak ja
Co do pytań to wal śmiało- bardzo dobrze Cie rozumie- ja miałam tak samo- milion pytań jak się dowiedziałam ze będziemy mieć bliźniaki. wtedy szperałam na necie ile się da![]()
Witajcie
Poziomki- ja usg tez robiłam co miesiąc a od 20 tygodnia co 3 tygodnie. Na końcu ponoć ma być co 2 tygodnie o ile będę się mogła ruszyć-hihihi.
Ale jak coś się działo to nigdy na nic nie czekałam i zdarzało się usg tydzien po tygodniu![]()

- teraz to już będzie czas lecieć z górki!!! Wszystko zalezy od Twojego gina i jakie maja zwyczaje w szpitaluHej dziewczyny:-). Widzę, że coraz więcej mam w trójpaku nam tu przybywa.
cafe super waga twoich maluszków. Ja dziś jadę na wizytę do gin to pewnie się dowiem ile ważą moje skarby. Nasze dzieciaczki mniej więcej z tego samego okresu. Piszesz, że teraz wizyty masz co tydzień, a czemu tak często skoro wszystko jest ok? Mówił ci już lekarz jaki będziesz miała poród?
Witam wszystkie nowe mamusie:-)
ja przytyłam dopiero 8kg, fakt, że w I trym. miałam wstręt do jedzenia i tylko bym spała, w II trym. dostałam powera, ale gin uczylał, że mogą zacząć się bole i skurcze, wiec nie szalałam.... hahah no i całkowity zakaz seksu !!! teraz znowu odczuwam zmęczenie, ale to chyba ta pogoda, no i coraz ciężej z brzuszkiem...Witajcie![]()
chyba najwyższy czas się przywitać ;-)
Właśnie się dowiedziałam, że moja ciąża jest moją podwójną radością... jestem w ogromniastym szokuale jednocześnie bardzo się cieszę. Mamy juz jednego synka i wiecie - teraz miał być brat lub siostra.. teraz będzie więcej
o... ten temat też mnie ciekawi..
ja na razie wiem, że mam 2 jajowe bliźniaki i są 2 kosmówki.. czy z tego już można wnioskować ile będzie łożysk? ..
DObra. nie zadaję 1001 pytań, które mam w głowie, poszukam odpowiedzi, bo zapewne nie ja pierwsza się o to pytam ;-)
trzymajcie się wszystkie cieplutko!!!