Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zobacz załącznik 300193
Poród był przez cesarskie cięcie bo po 1,5 tygodniu w szpitalu wyskoczyło zatrucie ciążowe. Miałam cisnienie ponad 160/110 mimo lekow i zastrzyków.
Znieczulenie w kręgosłup - fajne bo widziałam dzieci i miałam niespodziankę że druga dzidzia to dziewczynka.
Po cc było troche komplikacji bo miałam krwotok i niewiele pamiętam z tego czasu, potem bolące obkurczanie macicy ale dostawałam leki na przyspieszenie obkurczania łącznie z środkami przeciwbólowymi więc dało sie wytrzymać.
Najważniejsze jednak że dzieci zdrowe i fajne. Mały tylko coś nie chce jeść ale teraz jak jesteśmy w domu to mąż ma się nim zająć
Dzis pierwsza noc - zobaczymy.
No-spe wzięłam wtedy co tu pisałam. W sumie poszłam spać przed 5. Jak sie kładłam to mnie juz wszystko bolało- ale wiesz jak to jest jak sie czlowiek doszukuje bólu to go potem wszystko boli. Wstałam przed 8- mąż mnie obudził nieswiadom tego ze tak sie plątałam po nocy....ale już nie czuje tego kłucia na linii szyjki. Taki ogólnie brzusio mam jakby wymęczony. Z tym ze nie twardnieje mnie ani nie stawiamilutek a bralas nospe? mnie czesto cos kulo ciagnelo. ponoc jak lozysko sie odkleja to bol jest niesamowity, a klucie w okolicy szyjki lekarz tlumaczyl mi ze sie rozciaga wszystko no i ze moga tak byc odczowane skurcze. jesli bedzie cie jeszcze bolalo to jedz do szpitala to sie uspokoisz. a na razie wez nospe
Monia w pon termin porodu poznasz SUPER) A wózek mi się podoba bardzo bo się fantastycznie składa i jest lekki. Mam nadzieje że będzie jak będe chciała go kupić.
Twoja córa ma dziś urodziny??
)