Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maga30 u mnie na USG wszystko było ok, dopiero badania po porodzie pokazały taką wadę. Ale tak jak piszę, wielu lekarz twierdzi że to nie ma nic wspólnego z pępowiną dwunaczyniową. Wszystko będzie dobrze! Będziesz miała dwie córeczki? Jednojajowe?
Małgoń powodzenia, trzymam kciuki! Czekamy w rozpakowanych!
Maga 30: a bierzesz coś na te twardnienia? mi brzuch twardnieje od 22 tyg, ostatnio praktycznie jest bez przerwy twardy, leże juz trzeci miesiąc i jakoś się kulam do przodu:-( Co lekarz na nie powiedział?
No i fakt Małgon wyjdzie a ja pójdę i nie zobaczę szybko jej kruszynek buuuuu
Małgon- pewnie juz tego nie odczytasz....ale co tam napisze...ciuszków mam mase na 56 tak na oko po ok20 sztuk kaftaników, śpioszków, pajacy, body i nawet pól śpioszków. Tez mam takie tyci body ale ich nie szykowałam do szpitala bo boje sie w body ubierać takich kruszynek do szpitala zapakowałam im pajace białe gładkie w rozm.0, śpioszki welur zielone żabki 52i56 bo takie dostałam, i tak jakby welurowe misiowe bluzeczki na rozm.0:-)
Trzymam kciuki&&&&&&&&&&
MM_29 -tak biore Gynipral 6x1 nospe 2x1 i teraz doszedł magnez, no i bezwzględny odpoczynek
Narazie jak sie oszczedzam jest troszke lepiej male ladnie przybierają i macica sie rozciąga a brzuchola za ogromniastego nie mam więc to może tez być przyczyną tych twardnien bo szyjka jest ok wręcz "łabędzia" jak to powiedział lekarz.
Mam nadzieje ze dotrwamy!!
Pozdrawiam