reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Yenefer- ja ide do szpitala w poniedziałek. Terminu konkretnego nie mam ustalonego...wiem tylko tyle ze jak dziewczynki pozwolą to będę leżeć min.tydz i dopiero będzie cc:)

A mój gin lubi robic cc w poniedziałki z tego co sie dowiedziałam:)

Poniedziałki sa dobre na cc :) wiem coś o tym bo sama wtedy miałam... :D
a tak poza tym jakbym nie miała mozliwości napisac to ....Milutek trzymam kciuki za Ciebie i Twoje Dziewczynki :)

Milutek nieskromnie powiem że w poniedziałek rodzą się bardzo fajne i grzeczne dzieci:-D Ja poniedziałkowa i moje córy też!!

i pamiętaj, nie zapominaj tu o nas i informuj nas na bierząco:-D Czekamy na pierwsze zdjęcia Amelki i Oliwki!

Rainmanka- dziękujemy:):-)

Yenefer- obiecałam wiec się nie martwcie:) Mam nr.do Poziomki wiec ja ewentualnie poprosze o wrzucenie tu fotki zanim dojedziemy do domku:):-) A nad tym poniedziałkiem to będę się upierać w takim razie:) hi hi

Mnie boli nawet po nocy a niby nie powinno bo odpoczęłam i nie było nacisku,martwię się tym:-(

milutek czwartkowe i wtorkowe to urwisy:-D Ale jako niemowlęta to aniołki:tak:

Poziomki- proszę się nie martwic:) na pewno wszystko jest dobrze wiem ze sie to łatwo pisze bo my i tak każdą rzecz i przypadłość traktujemy poważnie i się przejmujemy:) a kiedy masz kolejna wizytę u gina?

Wizytę mam w środę więc niedługo. Bóle się nasilają z tygodnia na tydzień:dry: co będzie dalej?? Teraz chodzę jak staruszka przy mablach:confused2:

Milutek gdybyśmy się nie przejmowały wszystkim to mogły byśmy coś przeoczyć:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry