Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mega zatwardzenia....i nic mi nie pomaga....tylko czopki....
. Po amniopunkcji dostałam obraz wszystkich chromosomów i analizując najpierw z partnerem a potem z lekarzem doszłam do wniosku, że są dwujajowe bo te pałeczki chromosomów prawie wszystkie różniły się od siebie. Ja pessar założyłam w 21 t.c. Po założeniu kontrolnie chodziłam do lekarza sprawdzać czy wszystko ładnie trzyma tydzień po tygodniu. Odczuwam fizycznie różnice przed założeniem i po. Wcześniej czułam ciągnięcie do dołu, teraz czuje, że wszystko jest wyżej. Co np. nie pozwala się objadać, bo żołądek mały i mało miejsca ma (ale to raczej na +). Mam twardnienia. Bez względu czy dużo chodzę czy leżę od czasu do czasu się pojawiają ale dopytałam lekarza i są to właśnie tak jak mówisz skurcze Braxtona Hicksa czyli macica powoli się przygotowuje. Jeśli chodzi o termin to właśnie po wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że niekoniecznie będzie to cc. Mimo ułożenia pośladkowego jednego z chłopaków. Dlatego zgłupiałam....