reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
gucioo i morgenrood - trzymam kciuki za poprawe zelaza, ja też chyba nie długo zacznę je łykać:( a jakoś mój organizm ciężko to przyjmuje
jaki macie teraz poziom żelaza?

nutria- gratulacje, dzieciaczki bomba!!!! Wygladaja jakby juz z miesiac mialy :) czekamy na relacje:)

niestety nie pamietam jaki dokladnie poziom mialam, tytaj nie daja wynikow do reki... cos nieznacznie ponizej normy. Dlatego sie tak slabo czulam, teraz musze nadrabiac a zelazo bardzo slabo sie wchlania do organizmu wiec wydaje mi sie ze mogli mi je juz wczesniej zaczac podawac... wrrrr...

Dziewczyny, z okazji dzisiejszego swieta składam Wam i Waszym dzieciom...tym w brzuszkach tez ogromnie ciepłe zyczenia zdrówka, pociechy z rodziców i pięknego dziecinstwa oraz lekkiego zycia. Buziaki

No to i ja się dołączam do wątku. Trochę późno ale lepiej późno niż wcale:-) Dołączam się do życzeń dla wszystkich forumowych dzieciaczków (tych w brzuszkach i tych poza nimi).
Rozumiem, że poziom żelaza sprawdza się poprzez badanie krwi. Ja miałam od początku ciąży tylko dwa razy: przy pierwszej wizycie cały zestaw i test PAPP-A. Dzisiaj mam wizytę u mojego lekarza więc popytam co i jak. Dobrze jest zaczerpnąć informacji ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry