reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
morgenrood wiesz czasmai niektorzy nie chca czytac i szczegołach,ale wiesz ja rodze pierwszy raz i troche sie boje,jak to sie wszystko stanie....wiesz jak mi wody odejda, czy mozno pocieknie ,czy musze recznik dac do samochodu na czzas drogi do szpitala, czy zdaże na znieczulenie , czy TU przepraszam,czy nie zrobie kupki tak od parcia na sali.
No takie rzeczy mnie stresuja!

Mnie wczesniej rzucało na słodkie i słone od razu po sobie, a pozniej tylko na słodkie, tylko ja zawsze łasuch byłam:)
Tak , ja sie bardzo strasowałam najpierw ,ze nie dojde do 30 tyg, a teraz sie mogle ,zeby jak najdluzej wytrzymac!Tak jak mowisz do 38 tyg!!!!!oj super by bylo:)
He he jakbym siebie slyszala :) Hehe
Dzisiaj sie dowiedzialam ze na 99% bedzie porod normalny, cicho liczylam na cesarke no ale bedziemy probowac... do jutro, padammmmm

dzieki ddziewczyny postaram sie nie dac ;)
Rabbit ja tez mam tak caly czas, tylko dluzej pochodze, jakies zakupy czy male sporzatanie w domu i juz mnie ciagnie w dole ;/ takie to nieprzyjemne :-(

too dobrze że nie tylko ja tak mam bo już się martwiłam.....dzieciaki tak kopią mocno że brzuch mi się rusza jakby obcy miał z niego wyjść...:)

u mnie dzisiaj uuuuupał....uwielbiam taką pogodę....ale teraz z tym brzuchem to sapię, poce się i się męcze...więc dzisiaj w mieszkanku posiedze...:)

hej dziewczyny!
ja tez wczoraj pobiegalam po sklepach a potem ciaglo mnie w dole i twardnial mi brzuch, na szczescie nie bylo P. bo dostaloby mi sie za to ze biegalam po miesciea tak to moglam lezec do samego wieczora.

dzisiaj jedziemy ogladac abc design, i prawdopodobnie go kupimy, podobno nie ma zadnych przetarc ani zniszczen i jeszcze jest rok na gwarancji, troche kolor mi sie nie podoba - brazowy, ale cena atrakcyjna w komplecie z gondolami

u mnie rowniez upal, najprzyjemniej jest z samego rana jak powietrze pachnie jeszcze noca i lasem (do lasu mam 50 m):-)

pozdrawiam

manila ale ja widziałam ten brąz na żywo i jest naprawdę ładny...i pomyśl że dzieciaki ubrane na różowo czy niebiesko czy jakikolwiek kolor pasetelowy będą ślicznie wyglądać na tle czekoladki:)

tak Wam zazdroszcze dziewczyny pogody, u nas ma byc ddzis 17 stopni, a wczoraj bylo 10! no ale nic miejmy nadzieje ze szybko sie polepszy bo nawet do ogorodka nie moge wyjsc z mala jak leje...
rabbot ma racje, ja osobiscie lubie braz, a zawsze mozesz dodac cos od siebie, jakas kolorowa zabawka, kocyk czy kolorowy liner i juz wyglada inaczej ;)

hejka milena...współczuje pogody...przy takiej pewnie nic się nie chce...

a jeżeli chodzi o kolor...to ja też zamówiłam gondolki w kolorze brązu...tylko wkładkę ma pomarańczową:)

no nie bardzo wlasnie, ale jutro ma byc juz cieplutko...
nie moge sie odczekac bo w czwartek przylatuje do mnie moja mamcia i zostanie ze mna na 2-2,5 mies zeby mi pomoc w domku i przy Julci, wiec nie bede sama! yay! no i moze wybierzemy sie nad moze w sobote, nawet jak bedzie ziomno, to choc powdychac swierze powietrze... a mamy godzinke do morza :-)

reklama
Witam Was.

ja jestem do piątku w szpitalu, muszą mnie podtuczyć żelazem aby wyniki morfologii się poprawiły bo nie są za dobre.

u nas też upał na całego.. co mnie przeraża bo nogi już puchną :(

co do boleści w dole, kroku... u mnie jakaś tragedia.. tak ciągnie, tak boli jakby mnie stado koni skopało... strasznie boli a po dłuższych spacerach jeszcze gorzej..

ja kupuję wózek zwykły... za 900zł na allegro. bo wiem, że za rok na wiosnę kupię cobie pdowójną spacerówkę bo z doświadczenia wiem, że nie ma to jak lekki i wygodny wózek :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry