• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
no własnie wczoraj cos mnie tak tyrpnęło ale juz sama nie wiem czy to jelita czy mój syncio:-D
Synek jest na górze po prawej stronie a córcia na dole polewej.
sama nie wiem

cafe witaj cieplo!!!
piekne sa Twoje szkraby!!!!
a ja sie nie boje jak sobie poradze, bo mam nadzieje ,ze dobrze -he he -zobaczymy:)))))))))
Dzis w nocy obudzialam sie zlana potem z jakims skurczem w podbrzuszu i tak sie jakos przestraszylam,ze to juz sie zaczyna,ale jakos jest ok na razie,wiec to pewnie dzieciak gdzie tam nisko polazl:)
Pozdrowienia

Witajcie dziewczyny. przez ta cala zaraze jaka panowala na forum to i chyba mnie zaczyna brac przeziebienie.... ;/ a jak u Was samopoczucia?? w Pl to cieplutko... u nas zimno i deszcz... :eek:

hejka całe do południe się uczyłam....a teraz właśnie wróciłam z zakupów....kupiłam pare ciuszków dla Jasia...bo dla Julki mam kupę po mojej siostrzenicy.... i kupiłam dwa śliczne kocyki w lidlu z myszką miki(różowy i niebieski) :)

ale te zakupy mnie wykończyły....trochę pochodziłam i czuję napięcie w dole brzucha....macie też tak??

Milenka współczuję przeziębienia...ja zwalczyłam....

reklama
milena no i poszlo do ciebie -ale jaka ta nasza choroba miedzynarodowa jest -biega od europy po irlandie i anglie:)
rabbit -ja tez jak duzo chodze to boli mnie tak jakbym miala zaraz urodzic.
My dzis bylismy na usg i wyszlo Antonina i Aleksander!Takze super!!!
Ale w piatek mam kolejne usg i ktg i mam wizyty dwa razy w tygodniu i dostałam list o zmniejszeniu godzin pracy , takze jeszcze 2 tygodnie i biore zwolnienie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry