reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
no własnie wczoraj cos mnie tak tyrpnęło ale juz sama nie wiem czy to jelita czy mój syncio:-D
Synek jest na górze po prawej stronie a córcia na dole polewej.
sama nie wiem

cafe witaj cieplo!!!
piekne sa Twoje szkraby!!!!
a ja sie nie boje jak sobie poradze, bo mam nadzieje ,ze dobrze -he he -zobaczymy:)))))))))
Dzis w nocy obudzialam sie zlana potem z jakims skurczem w podbrzuszu i tak sie jakos przestraszylam,ze to juz sie zaczyna,ale jakos jest ok na razie,wiec to pewnie dzieciak gdzie tam nisko polazl:)
Pozdrowienia

Witajcie dziewczyny. przez ta cala zaraze jaka panowala na forum to i chyba mnie zaczyna brac przeziebienie.... ;/ a jak u Was samopoczucia?? w Pl to cieplutko... u nas zimno i deszcz... :eek:

hejka całe do południe się uczyłam....a teraz właśnie wróciłam z zakupów....kupiłam pare ciuszków dla Jasia...bo dla Julki mam kupę po mojej siostrzenicy.... i kupiłam dwa śliczne kocyki w lidlu z myszką miki(różowy i niebieski) :)

ale te zakupy mnie wykończyły....trochę pochodziłam i czuję napięcie w dole brzucha....macie też tak??

Milenka współczuję przeziębienia...ja zwalczyłam....

reklama
milena no i poszlo do ciebie -ale jaka ta nasza choroba miedzynarodowa jest -biega od europy po irlandie i anglie:)
rabbit -ja tez jak duzo chodze to boli mnie tak jakbym miala zaraz urodzic.
My dzis bylismy na usg i wyszlo Antonina i Aleksander!Takze super!!!
Ale w piatek mam kolejne usg i ktg i mam wizyty dwa razy w tygodniu i dostałam list o zmniejszeniu godzin pracy , takze jeszcze 2 tygodnie i biore zwolnienie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry