reklama
nutria
Mama X 2009
Ewska - powodzenia i wytrwałości w szpitalu!
Poziomki - kciukasy zaciśnięte... Trzymajcie się dzielnie i rozpakowujcie się spokojnie
Poziomki - kciukasy zaciśnięte... Trzymajcie się dzielnie i rozpakowujcie się spokojnie
o fuuuu.... trzymaj się... bez sensu takie mdłości...A do mnie chyba znowu jakies mdłosci wracają, jeszcze tego mi trzeba![]()
Dzięki dziewczyny za kciuki 
Dzwoniłam do lekarza i idę jednak jutro bo go dziś nie ma w szpitalu :/
Normalnie to wszystko się już śmieszne robi, ja nie wiem na co oni czekają, w środę będzie już 38 tydzień a lekarz mi tu wylatuje z tekstem że na kilka dni na obserwację mnie położą. Poleże do świąt i co wypisza mnie do domu ??? Ja już nic z tego nie rozumiem, jestem zła jak nie wiem, no po co mam iść na głupią obserwację do szpitala, co będą obserwować jak dzieciaki w brzuchu się ruszają czy co ??? Nie mam pojęcia co oni wyprawiają, komedia się z tego robi, dalej nie wiem na czym stoję.
Dzwoniłam do lekarza i idę jednak jutro bo go dziś nie ma w szpitalu :/
Normalnie to wszystko się już śmieszne robi, ja nie wiem na co oni czekają, w środę będzie już 38 tydzień a lekarz mi tu wylatuje z tekstem że na kilka dni na obserwację mnie położą. Poleże do świąt i co wypisza mnie do domu ??? Ja już nic z tego nie rozumiem, jestem zła jak nie wiem, no po co mam iść na głupią obserwację do szpitala, co będą obserwować jak dzieciaki w brzuchu się ruszają czy co ??? Nie mam pojęcia co oni wyprawiają, komedia się z tego robi, dalej nie wiem na czym stoję.
morgenrood
Fanka BB :)
Powodzenia Eweska, nie denerwuj sie - taka juz mamy w PL sluzbe zdrowia!!!!!
morgenrood
9 kg na plusie
i dalej rosne 

Eweska spokojnie, mnie moj lekarz polozyl w 38 tyg i w szpit powiedzieli ze porod sam sie musi rozpoczac oni sami nie przyspiesza i sie zaczal juz w ten sam dzien w nocy, mysle ze u ciebi etez szybko pojdzie bo malo jest ciaz blizniaczysz donoszonych do 40 tyg powodzenia!!
Ja przytylam 23 kg z tym ze najwiecej na koncowce bo spuchlam,
Ja przytylam 23 kg z tym ze najwiecej na koncowce bo spuchlam,
reklama
#rabbit#
poziomki trzymam mocno kciuki.....
Hejka dziewczyny....jak się czujecie?? ja czuję się b.dobrze...pogoda na dworze ładna to i humor dopisuje.....
wróciłam z wynikami badań...i coś mnie martwi bo mam podwyższone CRP....hmmmm i myślę że może od zęba...bo coś pobolewa jak słodkie jem.....chyba do dentysty muszę się wybrać.....
Hejka dziewczyny....jak się czujecie?? ja czuję się b.dobrze...pogoda na dworze ładna to i humor dopisuje.....
wróciłam z wynikami badań...i coś mnie martwi bo mam podwyższone CRP....hmmmm i myślę że może od zęba...bo coś pobolewa jak słodkie jem.....chyba do dentysty muszę się wybrać.....
Podziel się: