u mnie bo burzy ... w nocy była, od rana skwar i znów burza ...
Do pewnego czasu spałam na brzuchu albo w takiej dość dziwacznej pozycji ni to brzuch ni to na boku ale teraz nie da rady no się zwyczajnie nie wysypiam :-(
Ani zasnać, ani spać :-(
Stopy widzę, wczoraj nawet paznokcie u stóp opiłowałam
samodzielnie, z depilacją w żadnym miejscu problemu nie mam a ochotę to mam na ... deskę serów z nieprzyzwoitą ilością wina 
ja wczoraj wracając do domu nieco poszalałam ... ale zwyciężył rozsądek i kupiłam tylko kilka rzeczy ... no ale jak mam nie kupić kolejnego ślicznego kocyka
albo śliniaczka który idealne pasuje do czapeczki ??
Do pewnego czasu spałam na brzuchu albo w takiej dość dziwacznej pozycji ni to brzuch ni to na boku ale teraz nie da rady no się zwyczajnie nie wysypiam :-(
Ani zasnać, ani spać :-(
Stopy widzę, wczoraj nawet paznokcie u stóp opiłowałam
samodzielnie, z depilacją w żadnym miejscu problemu nie mam a ochotę to mam na ... deskę serów z nieprzyzwoitą ilością wina 
ja wczoraj wracając do domu nieco poszalałam ... ale zwyciężył rozsądek i kupiłam tylko kilka rzeczy ... no ale jak mam nie kupić kolejnego ślicznego kocyka
albo śliniaczka który idealne pasuje do czapeczki ??
Ostatnia edycja:
) bo osteopatka nie jest zbytnio zadowolona z postepow olitta:-(...musze poszperac w necie na ten temat wiecej info.
a propos...co to za zapiekanka???
.... tyle dzieci wychowałam ale ta przechodziła samą siebie....już rok ją mamy więc pewnie zaczyna się standardzik: testowanie rodzinki bo poczuła sie kochana i pewna siebie. Przeżyję ale jestem wykończona a jak pomyślę o liczeniu kalorii, czego nienawidze to jestem przygnębiona. Niech mi dietę poda w postaci planu dnia to spoko ale jak mi każe liczyć i przeliczać to się pochlastam. Boze jak dobrze, że mężusia mam kochanego i mnie wspiera....Idę ryczeć aż mi ulży...papa