D
delete
Gość
Dobry wieczór.
U nas dzisiaj śliczna pogoda była, wiec spędziliśmy dzień w plenerze.
Zaliczyliśmy tez wizytę u mojej kuzynki. Julia dzisiaj bawiła się z Amelką (15 miesięcy). Było super. Amelka głaskała Julę, nakładała jej buciki, dawała swoje zabawki i nagle...........tak ja ugryzła w rączkę ,ze myslałam, ze sie krew polała. Ale był krzyk. Został ślad po dwóch ząbkach na środkowym paluszku i opuchlizna.
Pewnie jeszcze nie jedna batalia przed Julą i niejedno ugryzienie , szkoda mis ie jednak jej zrobiło bo nie mogła się bronic.
Olena - rozmawialiście o tym co nam tutaj napisałaś ? Co Ty tam właściwie robisz w IE ? Masz znajomych, zajęcia, masz dokąd pójść , z kim pogadać ?
U nas dzisiaj śliczna pogoda była, wiec spędziliśmy dzień w plenerze.
Zaliczyliśmy tez wizytę u mojej kuzynki. Julia dzisiaj bawiła się z Amelką (15 miesięcy). Było super. Amelka głaskała Julę, nakładała jej buciki, dawała swoje zabawki i nagle...........tak ja ugryzła w rączkę ,ze myslałam, ze sie krew polała. Ale był krzyk. Został ślad po dwóch ząbkach na środkowym paluszku i opuchlizna.
Pewnie jeszcze nie jedna batalia przed Julą i niejedno ugryzienie , szkoda mis ie jednak jej zrobiło bo nie mogła się bronic.
Olena - rozmawialiście o tym co nam tutaj napisałaś ? Co Ty tam właściwie robisz w IE ? Masz znajomych, zajęcia, masz dokąd pójść , z kim pogadać ?
Malowany, w miejscach "lutowania" pogrubiony i pociagniety na czarno, ale normalny plastik!! Szczeka mi opadla, mowie zdumiona, ze to plastik, a gosc radosnie: "A myslalas ze jakies pieprzone szklo?" E...
W kategoriach dowcipu. Wyglada calkiem fajnie, ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy, ze te lampki moga byc tak podrabiane. Nawiasem mowiac kombinowalam identyczne kupic na ebay'u - ale bym sie zdziwila. Sprawdzilam migiem opis tych, ktore kupilam - podane wyraznie SZKLO i metal. Uff...