Florentyna
Fanka BB :)
Azula - rybki faktycznie potrafią cieszyć oko, na ładne akwarium można się gapić i gapić. Ale ja mam jak Majuska - jak nie można zwierza przytulić to nie czuję potrzeby mieszkania z takim.
A co do babć i majtek - moja babcia to mnie kiedyś przegoniła z gołym tyłkiem przez całą wieś. Za karę. Bo po taplaniu się w rzece i przebraniu w suche majty usiadłam na mokrym kamieniu. No i babcia powiedziała że w mokrych majtkach łazić nie będę , bo przeziębię pęcherz. Miałam co prawda sukienkę, ale ta świadomość że pod nią nie mam majtek... brrr, jeszcze dziś całkiem dobrze potrafię sobie przypomnieć to uczucie wstydu.
A co do babć i majtek - moja babcia to mnie kiedyś przegoniła z gołym tyłkiem przez całą wieś. Za karę. Bo po taplaniu się w rzece i przebraniu w suche majty usiadłam na mokrym kamieniu. No i babcia powiedziała że w mokrych majtkach łazić nie będę , bo przeziębię pęcherz. Miałam co prawda sukienkę, ale ta świadomość że pod nią nie mam majtek... brrr, jeszcze dziś całkiem dobrze potrafię sobie przypomnieć to uczucie wstydu.
Ostatnia edycja:

) i musiałam sie tym zajmować, nie chciał nic innego żreć tylko żywe robaki, jeździłam na drugi koniec miasta mu to kupować, bo ciężko było dostać, i trzymałam je w lodówce, koło szynki, sera...koszmarrrrrr
..nigdy więcej żadnych bojowników...zmarł w wigilię , to był dla mnie cudowny prezent gwiazdkowy:-)
.
Aniu przy akwariach to w sumie najmniej roboty ja tak zaniedbałam po śmieci Zbysia potem ciąża i noworodek ale myślę dojść do ładu 300 litrów czeka na ryby z malawi ale muszę zdobyć tzn zaoszczędzić kasę