bry ...
net mi rwało więc się nie wkurzałam i stroniłam od kompa...
nie wiem czy siec modernizuja ale znajomy mieszkający przy tej samej ulicy tez miał takie jazdy.
Kuba ma katar i już, temperatira w normie, upierdliwość w normie, sen w normie ...
wczoraj ze żłoba wrócił w cudzych butkach
mój Pan monsz rzekł: naprawdę to nie jego ?? to on nie ma z bartka tych butów ... o cycki też mi opadły
Flo gdzie nabyłaś tę pilotkę dla Maksia ;-)
Zoyka idź prywatnie do pediatry, idź do neurologa ale pamiętaj że dobry lekarz leczy Cię długo i wytrwale żeby mieć z Ciebie stały dochód.
Majuska też uważam, że nic na siłę - Kuba podróżuje przede wszystkim na czworaka oraz czepiając sie nogi
czasem podnosi jedną łapkę w górę aby się przespacerować ... ruszy kiedy przyjdzie czas - ma jeszcze na to 5 miesięcy.
Marzenko SUPER !!!!!
Aniu zmiany są dobre i tym razem też tak będzie :-)
net mi rwało więc się nie wkurzałam i stroniłam od kompa...
nie wiem czy siec modernizuja ale znajomy mieszkający przy tej samej ulicy tez miał takie jazdy.
Kuba ma katar i już, temperatira w normie, upierdliwość w normie, sen w normie ...
wczoraj ze żłoba wrócił w cudzych butkach
mój Pan monsz rzekł: naprawdę to nie jego ?? to on nie ma z bartka tych butów ... o cycki też mi opadły
Flo gdzie nabyłaś tę pilotkę dla Maksia ;-)
Zoyka idź prywatnie do pediatry, idź do neurologa ale pamiętaj że dobry lekarz leczy Cię długo i wytrwale żeby mieć z Ciebie stały dochód.
Majuska też uważam, że nic na siłę - Kuba podróżuje przede wszystkim na czworaka oraz czepiając sie nogi
czasem podnosi jedną łapkę w górę aby się przespacerować ... ruszy kiedy przyjdzie czas - ma jeszcze na to 5 miesięcy.Marzenko SUPER !!!!!
Aniu zmiany są dobre i tym razem też tak będzie :-)
Ostatnia edycja:
ja libię popływać i wejść do sauny ,a jakbym sama była to nic z tego
.Zoyka ten kawałek o d...e znam jako piosenkę śpiewaliśmy dawno temu przy ogniskach jak Grześ grywał na gitarze ,aż łza się w oku zakręciła to było chyba milon lat temu
Anko De będzie dobrze ,a nawet lepiej.Pomyłam okna i zakupiłam złote rybki postanowiłam teraz w akwarium w kuchni mieć właśnie te karaśki bo już były kiedyś paletki potem azjatyckie pływały ,potem ameryka południowa ,a że zostały tylko dwie srebrzyce i czarna tetra to je do mniejszego zbiornika przerzuciłam i teraz mam złote rybki.Mam nadzieję ,że będą spełniały życzenia