reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzień dobry, zapraszam na poranną kawę.
Robert już w UK... szczęśliwie dojechał i pewnie śpi jeszcze. My z Wandzią czekamy na telefon od niego :-D musi się tam ogarnąć na miejscu a już dziś miał lecieć do pracy zobaczyć co jest grane.

Hejka!
Jestem niemożliwie wyspana:-D...nie wiem co się stało, ktoś chyba podmienił nam dziecko, Paćka spała od 20 do 7 rano dzis, bez ani jednej pobudki. Ja sie obudziłam o 4 praktycznie już wyspana, ale z łóżeczka dochodziło tylko miarowe oddychanie, więc usnęłam jakoś dalej i wstaliśmy wszyscy o 7...jestem w szoku:-D
Aniu trzymamy za Twojego małżona, będzie git :tak:
Marzenko super wieści , tak miało być:-)

Misia gdzieś Ty??

HUra, wreszcie przestało padać. Grzejecie już w domach?? W nocy całkiem chłodno było....

O, rany... Zoyka, to ja sie nie obijam. Wozek mam bardzo wygodny do prowadzenia. Moze tylko jak ustawie ze maly jedzie przodem do kierunku jazdy, to palak staje sie nieco krotki i mam tendencje do kopania wozka bo ja dlugim krokiem chadzam.
Anka, to chwila moment - przeciez lot nie trwa dlugo, czlowiek nie jest taki znow zmordowany.

Hej,
Od rana biegam dzis, szczepienie, GP i skierowanie dla Patryka na sciagniecie gipsu, chcialam recepte na Mirene, GP kazal do pielegniarki, ona pogadala i odeslala do niego po recepte, mam wiec i ide niby 10 pazdz na zalozenie :-)))) niezmiernie sie ciesze! Antykoncepcja za darmo:-) A i najlepsze jest to, ze spirae zaklada GP! nie moj ale inny lekarz w tej przychodni.

A teraz czekam na skutki uboczne szczepienia...mialy jakies Wasze dzieciaki?

Klaczku wspolczuje bolu, wiem jak cos utrudnia codzienne zycie, tak jak np moj krzyz...rozsypie sie soon;)

Aniu a Robert jechal busem czy samolotem?
No to masz czas na odpoczynek od meza a pozniej czekaja Was zlote gody ;-))) U nas trwaly 2 dni;-))

Ostatnia edycja:
No my mielismy 6w1, pierwsza szczepionka Mii wiec nie znam jej reakcji.
Jak do tej pory maruderstwo cale popoludnie, spala 15min (a pani mowila ze bedzie spala wiecej;)) popoludniu, goraczka juz doszla do 37.5 , po kapieli spadla do 36,8. zobaczymy co bedzie dalej, zasnela chyba bo cisza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry